Freelance

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Evde interneti olan herkesin yapabilecegi bir is, ozellikle pandemi doneminde insanlarin cogunlukla tercih ettigi bir sey. Bu yazarlik olur, tercumanlik olur, ict danismanligi olur, fotografcilik olur ucu bucagi yok, yeterki calismaya gonlun olsun .p

teoride yapılabilir, makul gibi görünsede evde oturken milletin kaprisleri ve anlaşılmaz istekleriyle uğraşmaktan kafayı yerim diye düşünüyorum.......

İnternet temelli içerik üreticiliği gibi şeylerin yetenek, girişkenlik ve yaratıcılık gerektirdiğini düşünüyorum. Herkes beceremez bence. Yazarlık ve diğer alanlar olabilir.

@yoSun tam senlik. Yemek kategorisi özellikle. Gir mutfağa hem anlat hem resim çek.
Makale bittikten sonra hepsini tüket :)

Sonra detoks nasıl yapılır, diyet nasıl yapılır. Sen buradan yürürsün :) :)

Olumsuz anlamda soyle bir zarari olur o da emekliligin ve sigortanin olmamasi, bunu iyi hesap edip ihmal etmemeli.

@yoSun tam senlik. Yemek kategorisi özellikle. Gir mutfağa hem anlat hem resim çek.
Makale bittikten sonra hepsini tüket :)

Sonra detoks nasıl yapılır, diyet nasıl yapılır. Sen buradan yürürsün :) :)
o konuda yutup beni kaldırmaz zirvede olurum hep:D

Yazarlık para kazandırmaz, fotoğrafçılık ve tanıtım sektörleri de kazandırmaz ama bilgi işlem ve web masterlık hepsinden daha çok kazandırıyor.

Bu hayata yeniden gelirsem yeni Gamer ben olacağım!

zamanında bi sürü siteden makale için teklif geliyordu-hay senin havana güvercin pislesin-, yaz yaz yaz 3 tl... ne... neeeeğ diyordum. tabii keşke daha bilinçli hareket edip 3 tl'yle başlayan yolculuğu farklı boyuta taşısaydım. keyifli bi şey ama kendini ve işi organize etmek hep sana bakıyor. yeterince organize olamayan biri için zorlayıcı olabilir.
o zaman yeni gamer olmaya ben de adayım! ben olcam zaten dimi @Gamer hıığ dimi?

zamanında bi sürü siteden makale için teklif geliyordu-hay senin havana güvercin pislesin-, yaz yaz yaz 3 tl... ne... neeeeğ diyordum. tabii keşke daha bilinçli hareket edip 3 tl'yle başlayan yolculuğu farklı boyuta taşısaydım. keyifli bi şey ama kendini ve işi organize etmek hep sana bakıyor. yeterince organize olamayan biri için zorlayıcı olabilir.
o zaman yeni gamer olmaya ben de adayım! ben olcam zaten dimi @Gamer hıığ dimi?
evet bu hızla devam edersen 8-9 seneye olursun aldın mı mesajı ?

Biz ikimiz anca bir gamer ederiz :( Çünkü haşmetlimiz Gamer olmak kolay değil.

Globalleşen dünyayla birlikte niteliğin önemi iyice arttı. Gamer'ın yapacağı işi, biraz ingilizceyle Gamer x 10 bir Hintliye, daha ucuza yaptırabiliyorsunuz.

Ekşi bile iş ağı kurmuş durumda.

Geri