Free_EyeS

🕒 Konu sahibi 12 saat önce aktifti
Free_EyeS

Forum ortamında tanıdığım ve iyi niyetinden asla şüphe etmediğim değerli bir insan, iyi bir dosttur kendisi...
Forum oyunlarında ona takılmayı seviyorum ve sabrına da hayranım.:)
Son mesaj başlığını ele geçirmek bu hayattaki tek hayali olup bu uğurda harcamayacağı insan yoktur.:)
Sanal ortamın kazandırdığı iyi dostlardan birisi fakat o başlığı asla ele geçiremeyecek.:)

Saygıdeğer Free_EyeS,
Forum ortamında gördüğüm en hoşgörülü/sabırlı/efendi/saygılı/hırslı
En önemlisi de edepli,üslubu düzgün
bir beyefendidir.
Son mesaj başlığında ki istikrarını alkışlıyorum:)
Saygılar

sevgılı ıbrahım beyciğim bana kalbın kadar temız bu sayfayı actığın ıcın shsjsss

Beyefendı kelımesının karşiliğidir

verdiği yanıtlar hıc kırıcı aşağilayıcı olmadı
Sabırlı samimi içten bırı çok övüp de herkesın tanımasını istemıyorum Frey bızımdır bızm olacak

ortamı yumusatabılen ve tatsız mevzuları dahı erdemle göğüsleyen yapısından dolayı kutlarım
enerjısı mukemmel hıc fevrı gormedım kendısını

tatlı ponçiimiz son mesajın ağa babası

Son düzenleme:
Kendisini son yorum bükücü olarak tanıyoruz :) ordaki azmi ve hırsı ne kadar yüksek olsada bizler karşısında başarısız olacağı gerçeğini değiştirmiyor. :) Gözlemlediğim kadarıyla gayet beyefendi ve olgun birisi kendisini tanıdıgıma memnunum :)

Dost dedik değer verdik fakat para uğruna unuttu herkesi...:9233::9233:

Free_EyeS bey bu konuyu yeni görüyorum efendim ne kadar geç kalmışım yazmakta üzüldüm buna. :(

Eski günler mi güzeldi eskiler mi güzeldi bilmiyorum ama ilk kurulan dostluklar daha bir başkaydı burada sanki, olmasalar da varmış gibi hiç unutulmuyorlar. Siz de onlardan birisiniz. Bu aralar yoksunuz ama özlüyoruz neşeli hallerinizi hatta laf cambazlıklarınızı :sirine:

Saygısını koruyan, dostluklara değer veren, beyefendi kişiliğinizle burada daha çok olmanızı diliyorum..

Sevgiler..

Geri