Fred

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Fenerbahçe'ye geldiği günden itibaren sempatik tavırları ile gönüllerde taht kurdu.
Fenerbahçe için ne kadar önemli ise onun için de Fenerbahçe çok önemli ve bu durumu sürekli hissettiriyor.

Fenerde olduğu için en çok kıskandığım topçu. Bunu Torreira’nın yanına çekseydik, bambaşka olurdu her şey.

Çocuksu bir tatlılığı var ya <3

Abi bu pozisyonda bence hatanın büyüğü Fred'de değil, Syzmanski ve Djiku'da. Hadi Syzmanski'ye de hücumcu der işin içinden çıkarsın ama orada Djiku'nun savunma lideri olarak o istasyonun kurulmasına engel olması gerek. Pozisyona çok geç uyanıyor, uyanınca hamle yapıyor ama bu sefer de penaltı noktasında Yunus'u bomboş bırakıyor. Gerçi böyle pozisyonları hep hatalar üzerinden okuyoruz ama bu pozisyon belli ki çalışılmış bir pozisyon. Galatasaraylı oyuncuların saha içi yerleşimi o koridorun açılmasına yönelik. Tüm Fenerlileri birebirde alıp Sara'ya o koridoru açmışlar.

Fred'in de takımda olduğu dönemde dilerim şampiyon olmak nasip olur.

Fred: Jose Mourinho'nun kalitesinden bahsetmeme gerek yok; herkes onları ve kazandığı şampiyonlukları biliyor. Harika bir menajer ve ona çok minnettarım. Beni Manchester United'a getiren kilit insanlardan biriydi. Shakhtar'dayken beni aradı ve United'a gelmemi istediğini söyledi. Jose Mourinho'nun aramasından sonra bunu reddedemedim.

En güvendiğim oyuncularımızdan birisi ancak dün nasıl oldu da penaltı kaçırdı, halen anlam veremiyorum.

Geri