fransa'da tatil.

Konu sahibi son olarak 3906 gün önce görüldü
Arkadaşlar Fransa'da özellikle Cote d'azur bölgesinde tatile gitmek istiyorum. Kiralık ev, satılık ev ya da ne bileyim benzer şeylerin olduğu bana önerebileceğiniz bir site var mı acaba ?????

Immm caaaağnim ulkem varken ne isin var oralarda yahu ?

tamam işte olanlardan bilenlerden tavsiye istedim ben de :D

dag basinda ev ariyorsan Trabzon tavsiye ederim. Fransa ahim sahim bir tatil ulkesi degil. Italyaya git bence :)

lezzetli balık ondan barbun :D ya ilk önceliğim 1 ay sonra hatuna evlenme teklif etmek, romantizm filan, o yüzden Fransa diye düşündüm, e bi de araştırdım biraz Nice tarafları filan çok hoşuma gitti, hava da hep sıcak oluyormuş kasım ortasına kadar çok ideal geldi bana..

kardes biz o kadar fakiriz ki cote d'azur dediğimizde aklımıza bu geliyo:

maxresdefault.jpg

Tatile gideceksen satılık evi napıcan?
paranın gözü kör olsun.
Ayrıca bi turizm acentasına gidersen yardımcı olabilirler.

bi de fransa diyince aklıma geldi, ben şunu söylemeyi çok seviyorum ; dohtooğ ğeno pağisss ( yumuşak g ler gırtlaktan ama, bi deneyin çok süper söyleniyo)

balıktan anlarım eyvallah :D Hahahahaha evlenme teklif etcem yer arıyorum fransa'da , elin gavurunun fransa'da yaptığı siteyi ne diye reklam edeyim. Sadece hoşuma gitti site verdim ordan Sakura-chan. Ama arkadaşın oyun fotoğraflı son yorumundan sonra koptum ben de zaten.

Para kısmı bende arkadaşlar, hatun kabul ederse evi de alcam :P bi önerisi olan yok mudur yahu ??

dostum bi 10bin ateşler misin şu güzel kardeşine be öğrenim kredisini ödeyeceğim de :)

Benim pasaportum bile yokk
Zenginlikk yeeahh mamilimamili <3

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Lan bi ben mi gitmedim öyle yerlere :/
millet nereleri biliyo

bi de sen niye mavileştin gönüllerin admini

Ben de gitmedim buraya; ama üniversitedeki sevgilimle balayı hayalimizdi. Bayağı araştırmıştık, ordan şey ettim.
Böyle de güzel olmamış mıyım? :p

Ben de gitmedim buraya; ama üniversitedeki sevgilimle balayı hayalimizdi. Bayağı araştırmıştık, ordan şey ettim.
Böyle de güzel olmamış mıyım? :p

Biz de İzlanda' ya gidecektik, ama ben üşürüm diye ayrıldık :D
Şimdi daha güzel olmuşun .p

Portofino da fena fikir değil hakkaten onu da değerlendiriyorum. Böyle önerilerle gelin bana :) Bir sitedir bi şeydir yok mu bilen ? 10bin için de kusura bakma birader hazıra dağ dayanmaz biliyosun :)

Geri