Frank Bonilla Çalışmaları

Konu sahibi son olarak 3165 gün önce görüldü
Aq3okX.jpg

N4ky1P.jpg

vLZ0JR.jpg

oZEL6k.jpg

J435Oo.jpg

RVQan6.jpg

DR3L76.jpg

7bAO6W.jpg

6km4N7.jpg

Kaan:hi:

Owwwww tam anlamıyla mükemmeller. Bu figürler bende Lizerjik asit dietilamidi etkisi yarattı diyebilirim. Yani ( LSD ) Sanrısına kapılıp Halüsinatif hayata geçerek çizim yapan ressamların çalışmalarına çok benziyor. Frank Bonilla ve çalışmalarını ivedi bir şekilde mercek altına almam gerekiyor. :)

Owwwww tam anlamıyla mükemmeller. Bu figürler bende Lizerjik asit dietilamidi etkisi yarattı diyebilirim. Yani ( LSD ) Sanrısına kapılıp Halüsinatif hayata geçerek çizim yapan ressamların çalışmalarına çok benziyor. Frank Bonilla ve çalışmalarını ivedi bir şekilde mercek altına almam gerekiyor. :)

Digital artworkte güzel bir isim.Canlı renklerle bir harmonia oluştururken aynı zamanda desenler içinde bir imgesel ortam yaratmış.

visual_artist_frank_bonilla_galaxy_s4_case-rbf9d742ef2664e3599b45b46b75c7cb7_w32rl_1024.jpg

@Kaan güzel yorumlarınızla keyif kattınız sanata.Çok teşekkür ederim:cici:

Digital artworkte güzel bir isim.Canlı renklerle bir harmonia oluştururken aynı zamanda desenler içinde bir imgesel ortam yaratmış.

visual_artist_frank_bonilla_galaxy_s4_case-rbf9d742ef2664e3599b45b46b75c7cb7_w32rl_1024.jpg

@Kaan güzel yorumlarınızla keyif kattınız sanata.Çok teşekkür ederim:cici:

Rica ederim estafirullah efendim. Vakif oldugum bir alanda sizin gibi bu konuya oldukca hakim olan birisi ile Brainstorm yapmak, an itibari ile bana cok cok iyi geldi. Tatil dönüsünde oldugum icin ve direksiyon sirasi bana geldigi icin ayrilmak zorundayim. Daha sonrasinda firsat buldukca sizinle benzeri makaleler ve benzeri konularda fikir alisverisi yapmak isterim. Simdi izninizle İyi geceler diliyorum. :uykucu:

Geri