fps artırma programı

• Kullanıcı mak res
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bilgisayar Programları
Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Abi valo oynamayin. Daha hikayesine vakif olabilecegin single player oyunlar oynayin. Valo insani yozlastirir.

@elazulreal @scope iyi de hacım valo işlemci tabanlı oyun ekran kartı değil ki. Ekran kartı aldıracaksınız yine artmayacak fps i. On board işlemcisi zaten, orta seviye işlemci orta seviye ekran kartı ile sorunu çözülür. Velhasılı her halükarda para harcaması gerekir

valo oynayanın kendisine saygısı yoktur.
Hahahahahahahahahah

tükandaki bilgisayara AMD Radeon RX550 2GB sipariş ettim
3-4 güne gelir Valorant'ta verdiği FPs'i yazarım
güzel FPS verirse alman için sana öneririm

Ryzen 5 2600 işlemci
16 GB RAM
AMD Radeon RX550 ekran kartı
120 GB M2 SSD
AOC 75 Hz monitör

@mak res bu bilgisayarda 150-160 FPS alıyorum
fps yükseltmek için herhangi bir program yüklemedim

valo oynayanın kendisine saygısı yoktur.
Cs oynayanlar çok vizyoner insanlar

@elazulreal @scope iyi de hacım valo işlemci tabanlı oyun ekran kartı değil ki. Ekran kartı aldıracaksınız yine artmayacak fps i. On board işlemcisi zaten, orta seviye işlemci orta seviye ekran kartı ile sorunu çözülür. Velhasılı her halükarda para harcaması gerekir

Hahahahahahahahahah
Ram arttırsın ya
Düzelir en ucuzu o

benim bilgisaraya yeni bozuldu 4 5 ay oldu galiba yani şu anda parça pek olmaz gibi ben böyle program tür bir şey lazmı dı
lazım olmayan program bilgisayara yük olur
bence fps programı gereksiz
sana lazım olan şeyleri kur gerisi kalsın

Oyun bilgisayarım 10 fps veriyor bence iyi adam olana çok bile bahanelere sığınmam. Ben tek şatçıyım. Tak tak tak, şatlarım, durmak bilmem.

benim bilgisaraya yeni bozuldu 4 5 ay oldu galiba yani şu anda parça pek olmaz gibi ben böyle program tür bir şey lazmı dı
o tarz programlar sadece arkaplanda çalışan uygulamaları kapatır. o da ramden tasarruf için. sana ekran kartı lazım, veya üst model apu işlemci.
game booster kullanabilirsin ama dediğim gibi sadece ram tasarrufu sağlar o program. belki 3-5 fps artışı alırsın. o da belki.

lazım olmayan program bilgisayara yük olur
bence fps programı gereksiz
sana lazım olan şeyleri kur gerisi kalsın
öyle zaten yaptım

o tarz programlar sadece arkaplanda çalışan uygulamaları kapatır. o da ramden tasarruf için. sana ekran kartı lazım, veya üst model apu işlemci.
game booster kullanabilirsin ama dediğim gibi sadece ram tasarrufu sağlar o program. belki 3-5 fps artışı alırsın. o da belki.
3 5 olur bir bakyım...

Geri