mak res
Elmas Üye
-
-
-
-
-
-
bana bir tane fps düşürme programı oyunu için...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
soruyu düzeltme birader fpsi düzeltmeyi biliyosan söyleFps yükseltme olabilir mi?
dur bi DUR SEN MASTORUN SORUSUNA CEVAP VER 1-10 ARASIFps yükseltme olabilir mi?
Kudursundur bi DUR SEN MASTORUN SORUSUNA CEVAP VER 1-10 ARASI
Yeni bir donanımsoruyu düzeltme birader fpsi düzeltmeyi biliyosan söyle
yeni donanımın eskisinden çok daha ucuz olduğunu geçen hafta tecrübe ettim :dddddKudursun
Yeni bir donanım![]()
Sen işlemciyi yeni almamış mıydın ben mi yanlış hatırlıyorumyeni donanımın eskisinden çok daha ucuz olduğunu geçen hafta tecrübe ettim :ddddd
10 yıllık işlemcime ramlerime uyumlu anakart bulana kadar canım çıktı
kendimce imkanlar dahilinde işlemciyi güncellemiştimSen işlemciyi yeni almamış mıydın ben mi yanlış hatırlıyorum
kendimce imkanlar dahilinde işlemciyi güncellemiştim
evde 2 kasa parçası oldu
eskisini de birleştirip tükana getirdim
tükandakinin anakartını uçurdum :d
Oyunu rahat oynayabilmen için biraz para harcaman lazım. Bir de oyuniçi grafik ayarlarını en düşüğe çekoyunu daha rahat oyunmak için istiyorum
nasıl yani paraucuzundan yapıştır bi anakart
Oyunu rahat oynayabilmen için biraz para harcaman lazım. Bir de oyuniçi grafik ayarlarını en düşüğe çek
Yani en azından daha güçlü bir işlemci almanız gerekiyor. Laptop mu kullanıyorsunuz?nasıl yani paragrafik ayarlar düşük te zaten
Güle güle kullan yavrumaldım kanka maalesef
- Bu mesaj yeni alınan anakartlı cihazımdan gönderilmiştir.
Ekli dosyayı görüntüle 124192
masaüstü frısby fc 9235g 600w işlemci dediniz anakart mıYani en azından daha güçlü bir işlemci almanız gerekiyor. Laptop mu kullanıyorsunuz?
Güle güle kullan yavrum![]()