receptuzun
Üye
-
-
-
-
-
Merhabalar... Forumda bunu yazmak için konulara baktım ama yoktu.
Fotoğraf meraklısıyım Canon 550d makinemle bol bol fotoğraf çekerim. 1 ay kadar önce arşivime şöyle bi baktım çok fazla olmuş. Dijital arşivlemeninde çok güvenilir olmadığını bildiğimden bir kısmını bastırayım dedim. Düştüm nette yollara.
Bi fırsat sitesinde 100 tanesi 14.90 mı ne yazmış. Aha yakaladım dedim. 300 lük paketinden satın aldım. Başladım beklemeye. 2 hafta sonra fotoğrafları gönderdiler. Paketi açtığımda başımdan aşağı kaynalar sular döküldü. Acaip bi kağıda basılmıştı. Renkler berbattı. Firmayı aradım kuşe kağıda bastıklarını renklerin kötü olmasının sebebininde cep telefonuyla çekmiş olmamam bağladılar. Gülsemmi ağlasammı. Adama dedim ki 550 d ile çektim. Adam demez mi 'zaten o model telefonlar düzgün renk yakalayamıyor!'... Bastım kahkahayı. Sonra bi araştırma yaptım. Kuşe bildiğimiz dergi kağıdı.. Kalın kuşe kağıda basmışlar... Üstelik gittim yerlerinide gördüm. Bildiğimiz matbaa. Resmen insanları aldatıyorlar. Tabii tüm bastırdığım fotoğrafa benzeyen kağıtları attım çöpe. Tekrar başladım araştırmaya. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş. Bi arkadaşım akıl verdi. Yeni açılan bi site varmış. kendisi göndermiş memnun kalmış. Dedim ya yoğurdu üflüyorum artık. arkadaştan sitenin adresini aldım. ... Bi baktım Ankara da ... Açık adresi bile var. Üşenmedim gittim. Bahçelievler 7 nci cadde de Akademia restoranın üst katı. ... İçeri girdiğimde alakalı davrandılar. Durumumu anlattım.
Neyse kısa bi sohbetten sonra baskı işlerim olduğunu denemek amaçlı ilk etapta 30-40 tane bastırmak istediğimi söyledim. Bastılar. Baya da güzel sonuçlar çıktı. Ve sonrasında 600 e yakın fotoğraf bastırdım. Çok da memnun kaldım. Tüm arkadaşlarıma tavsiyem ucuz maliyet peşinde koşarken tuzaklara düşüp dolandırılmayın.
Fotoğraf meraklısıyım Canon 550d makinemle bol bol fotoğraf çekerim. 1 ay kadar önce arşivime şöyle bi baktım çok fazla olmuş. Dijital arşivlemeninde çok güvenilir olmadığını bildiğimden bir kısmını bastırayım dedim. Düştüm nette yollara.