Fotoğrafımızı çeker misiniz?

Konu sahibi son olarak 187 gün önce görüldü
Genelde sevgili ya da kalabalık arkadaş gruplarının yoldan geçen her hangi birine sordukları sorudur. :cici:​

Evet, tabiki de çekerim... Cevabı verdiğim ve bana sorulduğu için mutlu olduğum yardım durumu.

Fotoğraf çekmeyi severim...

Evetttt banada cok denk gelir geneldee :D ama Fotograf cekmeyi diilde cektirmeyi daha çok seviyorum :rolleyes:

diyenin gözlerine bi kaç saniye bakıp arkama bakmadan kaçarım

Hem cekerim hem cektiririm.
Kendi kendimi daha guzel cekerim.

üsküdar sahile her indiğimde duymaktan gına gelen cümle. "kız kulesi'ni de kadraja al" demezler mi bi de? aklsdjasf.

Could you please take a photo :honk:

Trabzonsporlu basketbolcuya sorduğum ve yanlış anlaşıldığım soru. Onunla çektirmek istediğimizi sanmış yazık, sonrasında çekmişti saolsun. Hep o olay gelir aklıma bu soruyu duyunca. :honk:

Hiç sevmem; çekersin bi de beğenmezler en az 10 dk oyalarlar

İyi niyetle kibarca kabul edersin, makineyi eline verir "Şuraya Basacaksın" derler.
(Saol ya, mağaradan bugün gelmiştim bende)

En son Maria Puder ve bab-ı esrar ile birlikte Üsküdar da yaptığımız durum.
Sahi ben söylemiştim değil mii?

Güzel bir obje, manzara bulursam fotoğraf çekmeyi çok severim. Çok da güzel çekerim. İtinayla fotoğraf çekilir. :p

Fotoğraftaki kareyi görünce iyiki ben çekmişim dediğim nokta

fotoğraf çektikten sonra 5 tl alayım espirisine bayılıyorum foroğraflarını çektiklerimin surat şekilleri çok hoşuma gidiyo

Selfie çubuğu denen gerzek şeyi sevmeyen biri olarak yaptığım bir şeydir. Bunu derken de bir tatlı oluyorum ki sormayın ljkgljlh

Genelde Eminönü yada Kızkulesi' nde derler birgün alıp kaçiyor gibi yapacagim .p

Geri