Fotoğraf paylaşımı yaparken yüzünü emojiyle kapatan kişiler

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
oggy'nin gözlüğü>siz
geçen sene almıştım...... taksidi temmuzda bitti...... takmadığım her gün kendimi enayi gibi hissettiğim için ne zaman dışarı çıksam gözünde...... 12 taksitle alınan güneş gözlüğü alınınca böyle oluyor..... nolur görgüsüzsün oggy demeyin.....

geçen sene almıştım...... taksidi temmuzda bitti...... takmadığım her gün kendimi enayi gibi hissettiğim için ne zaman dışarı çıksam gözünde...... 12 taksitle alınan güneş gözlüğü alınınca böyle oluyor..... nolur görgüsüzsün oggy demeyin.....
Adresini yolla sana güneş gözlüğü göndereceğim pzts günü

jdjdj ya oggy kdjsj güle güle kullan çok güzelmiş. evde de takabilirsin... annene de dersin ki "ışığın gözümü alıyor" jsjsh hem annen mutlu olur sevap points, hem gözlüğünden alınacak maksimum verimi almış olursun... mutlu bireyler, mutlu aileler = mutlu toplum
teşekkürler beni dinlediğin için....

noldu…olay mı var…. ben de adam toplayıp geldim…..
P.S.: 7272627 fava döşlerini atarım….

6268A945-4E1A-4314-BA16-D06C955E1255.jpeg

hilal sayesinde ilk defa bir ksdinin resmine love attım.
tenks hilal

hadi şimdi herkes soyunsun, yeni akım.
yani emojilerinden

la edriyi soyunuk gördüm....... forumdan soyunuk gördüğüm ilk ve tek üye şuanda...... bu akşam başka üyeleri de görür müyüm......

Geri