Foster

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben avatarlarini hiç sevmedim karakterine gelince saygılı sevecen biri olduğu çok belli umarım güzel dostluklar kurarsin Foster :)

Foster birtanedir :dostum: çomçoookk seviyorum :dyg:

Sohbeti çok keyifli her gün günaydın mesajlarını görüyorum,ayrıca düşünceli bir hatun ve nasıl konuşması gerektiğini iyi biliyor,ve çok aşırı saygı duyduğum ve küçükken en çok olmak istediğim mesleği yapıyor :o

Herhalde forumda bütün yorumlarını sıkılmadan okuyacağım tek insandır. Yorumları düşündürürken güldürüyor da. Neşesi çok iyi. Umarım neşesi bir ömür sürer. Allah gönlünce versin her şeyi...

Buyumus de kuculmus sanki bu kiz cok tatli xd

forumdaki duruşu ve yorumları güzel üye.

Capcanlı , sempatik , neşeli ...
Gençken bende öyleydim. Severek takip ediyorum kendilerini.

ara ara forumda eksikliğini hissettiğim, bacım napıon msjıyla beni gülümseten tek insan :dyg: Foster

avatarlarını beğenen tek üye olmakla beraber daha önce gördüğüm kadarıyla piercing li ve jannis joplin kılıklı bir drummer , genelde kızdırırım onu ama serdar ortaç dinlemesini istemedimden .d mesajı görünce yine kızıcak Foster

Okulu tatil olsun sevgilisinden fırsat bulsun gelsin. :/
Özledim kuzumu.

10 parmağında 10 marifet ..
Zekiliğinden gelen bir sıradışılığı ve o hallerinin arasından sıyrılan etkileyici bir doğallığı var ..
Eğlenceli, yaşamayı bilmek çok mühim, yaşamayı biliyor ki daha da bişey yaşamış değil minicik ..
Roman yazacak olsanız abartmışsınız derler bu karakteri ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri