Forumun yeni ismini beğendiniz mi?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü
Konu sahibi son olarak 894 gün önce görüldü

Forumun yeni ismini beğendiniz mi?

• Evet

Kullanılan: 7 24.1%
  • Hayır

Kullanılan: 18 62.1%
  • Şöyle ki;

Kullanılan: 4 13.8%

• Kullanılan toplam oy
    29
Berbat. Anlamsız, sıradan.

Hangi parlak zekanın fikriyse tebrik ediyorum. Daha akılda kalıcı olduğu yönündeki savunmaları komik buluyorum. Mevcut zihinsel şemalara uymayan bilgilerin öğrenimi ve kalıcılığı hiç de umulduğu gibi değildir.

5-12 yaş forumu tadında. Terk-i diyarın vakti yakın. Hacı bize başka forum bul.

Hacı'nın dönemi kapandı artık. Ortaçağ'da kalmış gibiyim.
Şöyle geçmişe dönüp bakıyorum da, ilk foruma üye olduğum zamanlara... seninle karşılaşalı 6 yıl kadar oldu.
Gülümsedim şimdi.
Yeni forum ismini ben de kanıksayamadım. Çok düşünülmüşe benzemiyor. Bir anlam çıkartamadım. Fakat anlam çıkartmamız da pek gerekmiyor gibi.
Ne dersin bilmiyorum, forum yönetimi bir harf feda edip forumsol yaparsa ben varım.

Hacı'nın dönemi kapandı artık. Ortaçağ'da kalmış gibiyim.
Şöyle geçmişe dönüp bakıyorum da, ilk foruma üye olduğum zamanlara... seninle karşılaşalı 6 yıl kadar oldu.
Gülümsedim şimdi.
Yeni forum ismini ben de kanıksayamadım. Çok düşünülmüşe benzemiyor. Bir anlam çıkartamadım. Fakat anlam çıkartmamız da pek gerekmiyor gibi.
Ne dersin bilmiyorum, forum yönetimi bir harf feda edip forumsol yaparsa ben varım.

Her devre uymak mı daha elzem, devri daha iyiye uydurmak mı?

siyasi bir isim kaybettirir. Siyasi duruşların her türlüsüne insanların (ben dahil) çeşitli tatminkar nedenlerden dolayı duruşu mesafeli. 6 yıl, uzun.

ben değişen bişey görmedim sadece siteye girdiğimde üyelik giriş yapmam gerekti
:PP
forum kullanışlı değil yaa
ıvır zıvır bir sürü detay dolu

Eski isimin iyi olmasının yanında bazı dez avantajları da vardı. bu dez avantajların avantajları ile kıyaslama yapıldığında fazla olduğu için değiştirme kararı aldık. yeni isim alırken forumask forumbocek forumcicek gibi yapmaktan ziyade hem kısa olmasını hemde kısa olmasının aramalarda faydasını kullanmak istedik. Ayrıca bu isimi başkası kullanıyordu şuanda alınmamış isim bulmak hemde güzel olmasını beklemek imkansıza yakın. Forumsal ismi 5 yıl önce aktif ve çok büyük bir forummuş. Güzel olmasından ziyade Akılda kalıcı olması çok önemli dostlar.

Şu orta kisim berbat olmuş eski hali daha kullanisliydi ayrıca habire giriş yapmaktan anam agladi sessionlari düzeltin.s

Forumsal sorunsalı bahane sözlüğe konu açın.d

Geri