Forumun sahibi olsaydınız yapcagınız ilk iş ne olurdu ?

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Sana maaş bağlamak:)

Foruma dair her şey yazan kısmını düzeltirdim. Her şeyi ayrı yazardım.. Bknz: Herşey

Türkçeye dayanamıyorum hiç. ^^

Banlı üyelerin banını açıp bi şans daha verirdim herhalde :p

En Büyük Fenerbahçe yazan bir banner koyardım. :D Nick rengimi sarı lacivert yaparım.

Konu başlıklarının türkçeye uygun olarak açılması kuralını koyardım=) Senin bir çok konunun başlığında yazım yanlışı var kardeşim ya =)

Hemen Yeni Konu Başlığı Eklerdim KNİGHT ONLİNE Diye Bi Süre Paylaşım Yaptıktan Sonra Kendi mi ÖZEL ÜYE Yapardım Hak Ettim Gibisinden :D

İyi Forumlar...

~Saygılar

Kimler online listesinde ki üyelerin neler yaptığını üyelere de açardım.

1- Taraftar rankları yapardım koyu olan taraftarların nıckı tuttukları takımın rengınde gozukurdu
mesela gsli ise sarı yazılı nickin üzerine kırmızı efekt eklerdım.
2- Online listesini herkese açardım
3-Konu başlıklarında Türkçe katline engel olurdum
4- tema renklerını degısırdım mesela herkes kendı secebılmelı.
sıyah seven sıyahlıyı kullanırdı ornegın

Yonetim kadromu sabitlerdim

** Konu açma sınırlaması
(Yerine diğer sitelere ücretli reklam verirdim şartsa eğer)

** Özel üyelikleri gözden geçiririm.
** Bunların dışında yönetimi şuan ki halinde olduğu gibi tek yetkili olarak, kabul ederse Emre nin yönetimine bırakırdım.

Cahilleri tek tek tespit edip banlardım süresiz.
Öte yandan TC kimlik no ile üyelik sistemi açardım herkesin adı soyadı yaşı belli olsun görelim.
Adamlar burda spartacüs nıckıyle gelip asarım keserim diyo sana sonra bi öğreniyorsun yaşı 15-16 adgf :D

Efil'e yetki verir beni banlamasını sağlardım başım göğe ererdi belkii :d :p alkjgalmag

İnsanlara hala sırıta sırıta cahil diyen en ufak insanlara hakaret içeren sözleri yazanı banlardım.

Geri