Forumun olmazsa olmaz üye ve yöneticileri

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
birtane üye var onu görünce my heart broken filan yaneee

olmazsa olmaz diye bi üye ve yönetici yok bence, ha olsa daha iyi olur dediklerimiz olabilir ama forumlar ne bir üye üzerinden ne de bir yönetici üzerinden dönmüyor. önemli olan birlikte keyif alabilmeyi muhafaza etmek... yoksa juju, haho, ben yokken forum batmadıysa daha batmaz sjsjsjs... biz onu test ettik pü maşallah taş gibi... olmasak da oluyomuş yani kırıldık. bannera tülaylar dönün geri yazılır sanmıştık...

Startı onlar veriyor, misal climax konular açılmasa dur beni şu konuda yazayım diye bir kere uğraşır iki kere uğraşır üçüncüye erinir
Aynı şey tersi için de geçerli değil mi? Biz forumda olmasak robot gibi sürekli konu açılır mı sence?

Yılbaşı sonrası daha iyiydi forum açıkçası, çok fazla ban yiyen kişiler oldu. Çünkü herkes ayrı bir renk burada, her çeşit insan var. Her daim yorumları ve davranışları ile fark yaratan kişiler oldu, olacaktır. Kim bunlar peki.
Yönetimde yer alan @Sanem @No Pasaran
Farklı tarzı ile @Süreyya
Herkesin ortak sevdiği @malumatfuruş ve @İç Oğlanı
Yorumlarını gözlerin aradığı dr @climax
Siyasi konularda çok iyi tespitleri ile @Psinoza
Her forumda olması gereken etliye sütlüye karışmayan @Morsalkım
Güncel konulara yorumları ile @Blackheart @kLara
Az ama öz yazan sevgili @glu
Liste uzar da uzar hani, tek tek bakarsan herkesin güzel ve farklı katkısı var. İş ortak noktada buluşmak.
Güncel kişileri yazdım genel olarak, eskilerden çok güzel kişiler var hiç gelmeyen.

Üyeler bildiğimiz gibi de, yeni yöneticiler bal bal.:emoji_dizzy::emoji_heart_eyes:

beni neden etiketlemiyorsunuz yaa..... ben bu forumun organik tavuku değil miyim????? bak YUMURTLAMAM SONRA!!!!

Geri