Forumun ilişki uzmanları

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Evet arkadaşlar yaşamda bulunduğumuz her ortamda bazı konuların uzmanları olur, bilirkişi de deriz onlara, danışılarak fikir alınır ya da beyin fırtınası yapılır..
Forumun ilişki uzmanları çok yetenekli, sürekli fikir üretimi yapılıyor ama uygulama konusunda ortada bir şey yok ahahah.
30 yaş üstü bir heyet kurup bu konuları tartışmak lazım. Artık yeter, sürekli yorum yapıyoruz ahah.
Ben istifamı vereceğim artık.

Cevap veremediğiniz insanlara da bu tarz gaitalar atıyorsunuz.s
Dediğinden bisi anlamadim naapsam naapsam hah bu da prof. kesildi başımıza

30 yaş üstü bile günümüzde dizilerle yetişen çocuklara göre acemi kalıyor ne yazık ki.
Şimdiki medya arenası ve diziler ilişki uzmanı yetiştiriyor.
Eskiden yaşayan bilirdi, şimdi yaşamadan biliniyor, ama hep de tüketim, gel-geç cinsinden. Üzücü.
Herkesin her şeyi bilir geçindiği zamanda susmak erdem artık.

ee burası irc.
çirkin kizlarin olmadığı
ne giyseler yakışanların uğrak mekanı
ilişki uzmanı olmuşlar çok mu?

benim akıl hocam kayınçom @Sade
ne söylesem terk et boş ver ayrıl diyor

Bu aralar menejerim olarak @Psinoza beyi seçtim, forum içerisinde sergilediği tavırlar, insanlarla olan iletişimi hoşuma gitti ve artık her şeyi danışmaya karar verdim..
Bu kutlu yolda bana yol gösterecek olmasından dolayı kendisine teşekkür ederim.

Kendi başimi basladim kaldi baskasinin basi

Hepsi evli.
Bekarlar sussun.

bişeylere kendimizce yorum yapıyoruz işte. napalım..

Psinoza beyi menejerlikten kovdum, birkaç tavsiyesini dinledim ve çevremde yer alan bütün flört adayları kaçtı..
Neyse güzel kızlar için dm açtım kısa bir süreliğine.. önerilere açığım çocuklar.

Yeni menejerim @Aze kızlar bilginiz olsun..

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
hep derim: arkadaşlarım beni dinlesin, ama yaptıklarımı yapmasın..............

• Hehe
Tepkiler: Aze
hep derim: arkadaşlarım beni dinlesin, ama yaptıklarımı yapmasın..............
Zaten bu hep akıl verenler kendi ilişkilerinde sıçıp sıvıyor.. tarih öncesi çağlardan beri benim kadar akıl veren yoktur, kendime faydam yok.. herkese hayrı olan biriyim...
Neyse kızlar bu arada dm açık bir süreliğine, yakışıklılığımdan faydalanmak isteyenler yazsın, teşekkürler.

Geri