Paradoxx
Üye
-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Geriye ben kaldim..Sen hiç değilsin..
Prodesmotes’in olmadığı kesin..
Remus falan da olamaz.
melnur, yabani, climax gibi tipleri laf bile etmiyorum.
Sürrealist takılan sözde filozofumuzunda(!) klasik bir tarikatçı mürit olduğunu biliiyorum.. Farklı fikirlere tahammülü olmayan insanlar düşünce üzerine konuşamaz.
En önemlisini yazmayı unutmuşumEl kaide militanı el nusra ışıdci terör sempatizanından hele hele asla felsefe çıkmaz. Boş cümlelerle kendini kandırıp dursun ;)Sokaktaki bi cahil insan bile ondan daha iyidir. En azından vicdanına ihanet etmez.. Özgürlük, adalet gibi kelimeler en çok böylelerinin ağzında iğreti duruyor..
No Pasaran o da bir parça yani bazı konularda..Bazı yazıları güzel oluyor..
Olamaz mı? Manyak mıyım ben niye filozof olayım?Sen hiç değilsin..
Prodesmotes’in olmadığı kesin..
Remus falan da olamaz.
melnur, yabani, climax gibi tipleri laf bile etmiyorum.
Sürrealist takılan sözde filozofumuzunda(!) klasik bir tarikatçı mürit olduğunu biliiyorum.. Farklı fikirlere tahammülü olmayan insanlar düşünce üzerine konuşamaz.
En önemlisini yazmayı unutmuşumEl kaide militanı el nusra ışıdci terör sempatizanından hele hele asla felsefe çıkmaz. Boş cümlelerle kendini kandırıp dursun ;)Sokaktaki bi cahil insan bile ondan daha iyidir. En azından vicdanına ihanet etmez.. Özgürlük, adalet gibi kelimeler en çok böylelerinin ağzında iğreti duruyor..
No Pasaran o da bir parça yani bazı konularda..Bazı yazıları güzel oluyor..
Yapma..... YANARIZ.....Olamaz mı? Manyak mıyım ben niye filozof olayım?
Bu yakışıklılığınızla beni böyle şeylere karıştırmayın lütfen..
Çok yakışıklısınız ama.
Sadece sol kesim arkadaşlarının kendilerini filozof sandığı 2 isim
No Pasaran
Xerath
Dram icerir.şuraya bile ismimi yazmamışsınız