Üye sözlüğüne zorla yorum yazdırmaya çalışan, yazmam için ısrar edenlerle birkaç defa karşılaştım ama ayın güzeli için oy isteyen olmadı bugüne dek. Bunu isteyebilecek kafada biri ile diyaloğum olamayacağı olduğu için de olabilir. Bilemiyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben herkese mesaj attım beni yazın diye fakat yazmafılar, düşünün bende durum bu kadar umutsuz...
Ayın üyesi rank da gidecek, 1 saat 23 dakika kaldı.. söz sana oy atacağım.
@X ile konuştum ayın üyesi rankımı geri alacak fakat prenses üye yapacak beni:BrzP2G:
Rengi pembe
Forumda kan çıkar, seni pembe yapsın..
Aze'nin ağzını gördüm bir konuda. Ağzı güzel. Ayrıca Stockholm bana mesaj atıp son mesajimi beğenir misin diyor
@Larien bu prenses oluşumunda benim de katkım varmış
Bu ara hafif sana ekşi olsam da, seni güzel de yapabiliriz..
Salkım hanımın boyu uzun maalesef ben elendim kafadan. Başkasını yapsak olmaz mı? Bu arada senin fotoğraflar da sadece emoji, el ve ayak görüyoruz. Şu güzel gözleri görelim lütfen..sen neden yine bana ekşisin
haha benden güzel olmaz, benden sempatik olur, güzel gözlü olur, güzel gülüşlü olur ama güzel cıks.
salkımı güzel yapabiliriz