9 mayıs a ne kaldı yaş olacak 32.
OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Lan şu yaş konularına yazıp durma... Yaşım 40 oldu psikolojik sınırı aştım, beni bunalıma sokma...9 mayıs a ne kaldı yaş olacak 32.
öffff sorma ya 32 olduysak 40da geldi sayılırLan şu yaş konularına yazıp durma... Yaşım 40 oldu psikolojik sınırı aştım, beni bunalıma sokma...
32 ne ya, çıtır sayılırsın.
Ben henüz çıtırım ya. Burada ne kır tekeler var bana gelene kadar..En genç üye benim en yaşlıyı bilemiyorum henüz
@Run gibi gözüküyor gözünde yüksek dereceli gözlüğü ile ahaliyi dikizlemekten başka biley yaptığı yok biraz daha yazarsam bastonu ile kovalayacak beni kjkjkj
Gelir mi bir "forumun kır teke üyeleri" baslikli konu?Ben henüz çıtırım ya. Burada ne kır tekeler var bana gelene kadar..
Gelmesi lazım aşko.. baksana beni görmeyen tanımayan kişiler de yaşlı sanıyor.. benim ana kuzusu olduğumdan haberleri yok.Gelir mi bir "forumun kır teke üyeleri" baslikli konu?
Onurcanikko diyorum.En genç kim acaba çoğu 30'lu yaşlarında
Rekor bende kuzumen yaşlı benimdir herhalde,10-15 güne 46 oluyorum![]()