forumun en yakışıklı erkeği

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Onu daha kaldıramazlar :D Zamanla herrşey zamanla.

Cidden cok hos bi gonderme nasil akliniza geliyor bilmem :D heh neyse isin sakasi bi yana o cay icerken serce parmagin havada olan resmi koy koyacaksan o guzel :D ya da serce parmak havada degil miydi neyse ne iste o iyiydi :D

Cidden cok hos bi gonderme nasil akliniza geliyor bilmem :D heh neyse isin sakasi bi yana o cay icerken serce parmagin havada olan resmi koy koyacaksan o guzel :D ya da serce parmak havada degil miydi neyse ne iste o iyiydi :D

Ama Nilü olmuyo böyle. Spoiler veriyosun millete :D Ben jakuzideki pozlarımı koymayı düşünüyorum daha inandırıcı olması bakımından :D Ama şuda var sonuçta gizli, mistik, heyecan uyandıran, sempatik bla bla bla. bir kimlik oluşturdum insanların gözünde. Fotoğrafları koyup hayal kırıklığına uğratmak da istemiyorum :D

Onu daha kaldıramazlar :D Zamanla herrşey zamanla.

Ama Nilü olmuyo böyle. Spoiler veriyosun millete :D Ben jakuzideki pozlarımı koymayı düşünüyorum daha inandırıcı olması bakımından :D Ama şuda var sonuçta gizli, mistik, heyecan uyandıran, sempatik bla bla bla. bir kimlik oluşturdum insanların gözünde. Fotoğrafları koyup hayal kırıklığına uğratmak da istemiyorum :D

birinci olacagindan emindim oysa :hih:

p4MDrJ.jpg

Yuh bu konudan 27 tane etiket gelmiş.
İfşa etmeyin olm beni böyle yerlerde .s

Ahh sevgilim foruma uye olsaydi keske:D
En yakisiklisi o olurdu :p​

itiraf ediyorum ben @eʟчα´ nın sevgilisiyim şakacıktan bayan olarak üye oldum farketmesin diye .s

Sevgilisi sen olucaksın ve Tuba burda olcak ?
Hani tanımasam enişteyi derdim ki sensin ama kandırık yapma bizi pışıkkkk.

yine de en yakışıklı ben olsam ne olur sanki :D:D:D
kandırık yaptım tmm ya .s iki bıyık bırakıp yakışıklı oldum diyonuz
gidiyorum burdan :zuha:

karanlık ödüm koptu be :(
bir daha görüşmeyelim iyi günler .s.s
Ella şu kocişkona bir şey der misin beni öcülere benzetiyo

Konuyu kilitlemiş bulunmaktayım .. Dağılabilirsiniz :)
Alıntı yapmayın sileceğim ..

Geri