forumun en yakışıklı erkeği

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü

Bencede sukret beterin beteri var diyecegim olmayacak, uzgunum ama beterin beterisin

Sukretmek gibi bi adetim olsa kendimden once seni kurtarmaya calisirdim moruk ve muhtemelen senin adinla baslamis olan bi mesaj oldundan tanrinin mail kutusunda spam bolumune duserdi .d

Kızıl_mavi ve Süleyman da yakışıklı olabilir bence :D

Sukretmek gibi bi adetim olsa kendimden once seni kurtarmaya calisirdim moruk ve muhtemelen senin adinla baslamis olan bi mesaj oldundan tanrinin mail kutusunda spam bolumune duserdi .d

Ne olacak senin bu halin

Haha iki tane eklerim var kırışırız da ben sondan ikinci falan anca olurum :d

de11b375ecfe896ef254a2e86d8fbaa4.jpg

En sevdiğim. :dyg:

Herkes yakisikli burda ama halamadrid yakisikliligina ek olarak zenginligi ile herkesten bi adim onde aksgsfgsjs

Herhalde kendimi son sıralarda bulurum

Ekmek çıkacak konu başlıkları vol.15847

Oggy bebeksi guzel renkli gozlu falan cok havali ama omur gecmez xd
feveran eli yuzu duzgun, kizlarin istedigi gibi serseri ruhlu, askerligini de yapmis, bi sans verilebilir xd
Eternal askerlik durumunu bilmiyorum ama paylasimlarina bakilirsa rahat bi yasam icin ideal, ortalamanin bi tik ustu diyebiliriz xd
HalaMadrid avatarlarindan gordugumuz kadariyla eglenceli vakit gecirilebilecek bi secenek ama daha fazlasi zor xd

feverin haşin çekiciliği yadsınamaz bir gerçek ama bendeki havalı ve ömür geçmez ibareleri feverde olmalıydı mathilda hanım. xd

Geri