Oyun Forumun en “…” üyesi

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 58 gün önce görüldü
evet arkadaşlarım, ipucu konusunu salın diye size yeni konu getirdim… herkesin en’i de kendine ama nys.

forumun en fanatik üyesi?

burda enler sürekli değişiyor ve her ipucu sorusunda en bilmem ne üyesi en şöyle üyesi soruluyor, yani liste yapmak yerine tek tek buradan sorabilirsiniz…. kimsenin en sorusu bitmiyor çünkü, ben sadece doğru konuya yönlendirdim sizi tşk. kendime yani :d

en sivri dilli üyesi?

Bu nedir beyefendi….
Genel bir en listesi yapmistim ustad.Konuyu muhtevasini yanlis anlamamdan ve konu sahibinin kibarca uyarisindan sonra duzenledim.Siz en guzel sese sahip olandiniz o listede.

Bu ara da tevafuk Serce hanim en guzel sesi olan uye kim demis.Bence sizsiniz.Zira cok doygun ve kararli bir ses tonunuz var.

En her konuyu mizahi yorumlayan?

Son düzenleme:
Cekinme haci yazabilirsin ismimi, duzenlemissin fakat bildirim geldi. D o kadar begeni almanda soyledigini dogrular nitelikte. Soylenen hersey kabulumdur buraya girince icimdeki seytana dur diyemiyorum ne yazik ki asfkj

Aslında çekinecek veya karşımdakini yerecek bir şey yazmadım.Zira konu sahibi uyarana kadar da silme gibi bir amacım yoktu.Az çok gördüğüm kadarı ile de,olumlu/olumsuz eleştirilere tahammül eden,tartışmaya da açık olan birisi olduğunu düşünüyorum.Neyse çok uzatmayayım En +18 Yorum yapan olarak yazmıştım ben seni. : )

Cekinme haci yazabilirsin ismimi, duzenlemissin fakat bildirim geldi. D o kadar begeni almanda soyledigini dogrular nitelikte. Soylenen hersey kabulumdur buraya girince icimdeki seytana dur diyemiyorum ne yazik ki asfkj
15 kişi olmuştur heralde sorgu suale çekilmiş
melis konuya uygun değil diye düzenle demiş galiba adam düzenlediğine pişman oldu bomba : D

15 kişi olmuştur heralde sorgu suale çekilmiş
melis konuya uygun değil diye düzenle demiş galiba adam düzenlediğine pişman oldu bomba : D

Vallahi sorma,daha hiç girmeyen bildirimi görmeyenler de vardır.Onlara da şablon bir cevap hazırladım.Sorana yapıştırıp göndereceğim. : )

Vallahi sorma,daha hiç girmeyen bildirimi görmeyenler de vardır.Onlara da şablon bir cevap hazırladım.Sorana yapıştırıp göndereceğim. : )
varya koptum melise bence yazmalısın neden düzenlemem gerekti gayette güzel şeyler yazmıştın pişman ettin diye : D

ya ben mesajı sil düzenle demedim ki, niye benim üstüme geliyonuz…

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Geri