evet arkadaşlarım, ipucu konusunu salın diye size yeni konu getirdim… herkesin en’i de kendine ama nys.
forumun en fanatik üyesi?
forumun en fanatik üyesi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu nedir beyefendi….
Tufeyli ne ya ??
Genel bir en listesi yapmistim ustad.Konuyu muhtevasini yanlis anlamamdan ve konu sahibinin kibarca uyarisindan sonra duzenledim.Siz en guzel sese sahip olandiniz o listede.Bu nedir beyefendi….
sesini duymadim ama bençe @malumatfuruş 7.hissim kuvvetlidirTufeyli ne ya ??
En sesi güzel olan üyesi ?
Cekinme haci yazabilirsin ismimi, duzenlemissin fakat bildirim geldi. D o kadar begeni almanda soyledigini dogrular nitelikte. Soylenen hersey kabulumdur buraya girince icimdeki seytana dur diyemiyorum ne yazik ki asfkj
Cekinme haci yazabilirsin ismimi, duzenlemissin fakat bildirim geldi. D o kadar begeni almanda soyledigini dogrular nitelikte. Soylenen hersey kabulumdur buraya girince icimdeki seytana dur diyemiyorum ne yazik ki asfkj
15 kişi olmuştur heralde sorgu suale çekilmişCekinme haci yazabilirsin ismimi, duzenlemissin fakat bildirim geldi. D o kadar begeni almanda soyledigini dogrular nitelikte. Soylenen hersey kabulumdur buraya girince icimdeki seytana dur diyemiyorum ne yazik ki asfkj
15 kişi olmuştur heralde sorgu suale çekilmiş
melis konuya uygun değil diye düzenle demiş galiba adam düzenlediğine pişman oldu bomba : D
Sorun degil hacı ona da kabul asfkj15 kişi olmuştur heralde sorgu suale çekilmiş
melis konuya uygun değil diye düzenle demiş galiba adam düzenlediğine pişman oldu bomba : D
varya koptum melise bence yazmalısın neden düzenlemem gerekti gayette güzel şeyler yazmıştın pişman ettin diye : DVallahi sorma,daha hiç girmeyen bildirimi görmeyenler de vardır.Onlara da şablon bir cevap hazırladım.Sorana yapıştırıp göndereceğim. : )
varya koptum melise bence yazmalısın neden düzenlemem gerekti gayette güzel şeyler yazmıştın pişman ettin diye : D