Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Rengi derken
Mavili bi travman mi var
bu tam bir mavi mi bilmiyorum @Publisher bilir de içine yüzde 20 sarı katılmış pembe içimi titretiyor
Asiiiriii tatlisin :d@Klaus, klaus... klaus..... simdi kufur etsem essek hosafdan ne anlar olacak. Tatli dille anlatsam ondanda anlamicaksin. Ben ortaya karislk bir sekilde soylim sana; senin benimle derdin ne? Niye her 3 lafinin biri sezen? Hayirdir gizli gizli sevdalimisin bana. Bak oyle bisey varsa emare aziz olayina dönmesin....
Senin bu tavirlarindan HOSLANMIYORUM. ITICI GELIYORSUN. Ya beni komple ignore et yada duzgun bi sekilde @le. Senin libidonu bi kill yaparim 5 sene havuzlu villandan cikmassin.
Yıllar içinde sezenin evrimine tanık olduk, saykoluktan, pasif agresifliğe, sonra da baya sevimli bir insan oldu çıktı…Asiiiriii tatlisin :d
Sen bakma ona git bi' bambu yaprağı ye de sakinleş.@Blackheart, hepsi bu şapsal zengin yuzunden