özr dlrmallahn yok….
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
özr dlrmallahn yok….
eee sen şimdi naneyi yimedin mi? :dlibido tespiti için dm e bir adet dudak fotosu bırakınız….
ya şimdi bişi dicem erkekler tarafından linçlencem o yüzden onları hiç karıştırma kflfjdndBenim anlamadığım erkekler rahip mi ?
Hocam ben ölü libido herkes o vibe alamadı ki yazmadı sana öyle gelmiştir Sssjsj
Sen de ben senin arkandayım ben kapışırım senin yerine : Dya şimdi bişi dicem erkekler tarafından linçlencem o yüzden onları hiç karıştırma kflfjdnd
Linç gelicek zaten olsun battı balık yan gider ahhsjdya şimdi bişi dicem erkekler tarafından linçlencem o yüzden onları hiç karıştırma kflfjdnd
De de burasi cok saygili bir forum .Dya şimdi bişi dicem erkekler tarafından linçlencem o yüzden onları hiç karıştırma kflfjdnd
Hosgeldin cekici Kadin .DAyyyy noluyorrrrrr
Başldın… devamını da getir.. sen hiçbir işini yarım bırakmazsın hell sana koca yürekli hilo afhsjdbeni gaza getirip durmayın olm nflfjdjd
Ayrica şu mesaj da dikkatimden kacmadi........ .DBen ruhuna kadar bilşyorum herkesi sen açıkla ama aghsjdkd
Hoşbuldumm hayatımm xd çekiyorum seni gel bana ajsnxsjHosgeldin cekici Kadin .D
Bence hala sensin .DHoşbuldumm hayatımm xd çekiyorum seni gel bana ajsnxsj
ee kimmiş libido şimdi