Tmm sahane bi turkceye sahip olmasam da derdimi anlatabilecek kadar konusabiliyorum baby .DWarum machst du mich traurig, Baby?
Sen uzulme..
İstedigine takalim o madalyayi .D
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tmm sahane bi turkceye sahip olmasam da derdimi anlatabilecek kadar konusabiliyorum baby .DWarum machst du mich traurig, Baby?
Bi sus alıntı yapma bağımsız yazNe dedim ki şimdi.
Böyle bir şey niye merak edilir?
Danke şönTmm sahane bi turkceye sahip olmasam da derdimi anlatabilecek kadar konusabiliyorum baby .D
Sen uzulme..
İstedigine takalim o madalyayi .D
Söböpsebep?
Aww o senin sekerligin .DDieses Mädchen macht mich verrückt, aber sie ist so süß
es ist sehr gut, hat sich an uns gewöhnt HHHHAHAHAHAHAHAHHADieses Mädchen macht mich verrückt, aber sie ist so süß
Alıştırcam ben onu az kaldı : Des ist sehr gut, hat sich an uns gewöhnt HHHHAHAHAHAHAHAHHA
Evet güzel sorular ben mesela rankına Libidokiller yazılması için rica edeceğim yönetime. Yeni gelen üyelerde ne aradığını ve ne bulacağını bilecek ve kime yöneleceklerine karar verecekler. Şu çözümü 6 lı masa bile yapmamıştır yemin ederim..Mesela 3 kişi buldunuz diyelim enine nasıl karar vereceksiniz? Keşif süreci nasıl ilerliyor? Bulduktan sonra ne yapacaksınız? Plan nedir?
Ben de bunu demeye gelmiştim. .dBen Climax diyorum hocaya mürid oldu dün libidosu yüzünden... Sjsjssj