Ben fikrimi sona saklayım sonra bana yürüyor düşüncesi çıkmasın..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Süreyyasarışın bir kız vardı ayy valla adını unuttum renkli gözlü güzel o kişi forumda benim beğendiklerimdendi niki neydi hatırlayamadım
hayır süreyyayı hiç görmedim sarışın mavi gözlüydü yabani beycimSüreyya
Nilda hanımcığım bende hiç görmedim ama kesin öyle bir şeydir Seda sayana çok benziyor diyorlardıhayır süreyyayı hiç görmedim sarışın mavi gözlüydü yabani beycim
Ah Yaren saçlarımı güzel uzattım ama sarı olduğu için çok yıprandı.@İnanna diyorumm
Sarı saçın bakımı çok zor anlayabiliyorumAh Yaren saçlarımı güzel uzattım ama sarı olduğu için çok yıprandı.Yine şükür diyorum şuan ki hali içinde bir ara çok kötüydü.
Evet bu ürünü kullandım canım şu ara toparladık gibi ama sürekli bakım istiyor maalesef saçlarımı koyultucam bu gidişleSarı saçın bakımı çok zor anlayabiliyorum
Bebek gibi ilgi görmek istiyor
Kuzenimin tavsiyesi üzerine
Bunu aldım trendyolda olumsuz eleştiri yok gibi birşeydi ve yıldızı çok yüksekti bir bak derim watsons a falan da gelmiş sanırım![]()
HC Care Complex Hair Saç Uzatıcı Dökülme Karşıtı Bitkisel Bakım Kompleksi 100 ml Yorumları
HC Care Complex Bitkisel Saç Bakım Kompleksi 100 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ben kullanıyorum canım bunu, haftada 2 gün saça yedirip en az iki saat bekletirsen enfes bi sonuç alıyorsun. Uzama toparlama vs mükemmel sonuç veriyorBunu aldım trendyolda olumsuz eleştiri yok gibi birşeydi ve yıldızı çok yüksekti bir bak derim watsons a falan da gelmiş sanırım![]()
HC Care Complex Hair Saç Uzatıcı Dökülme Karşıtı Bitkisel Bakım Kompleksi 100 ml Yorumları
HC Care Complex Bitkisel Saç Bakım Kompleksi 100 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com