Forumun en güzel giyinen kadını

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Bilemedim pek düzgün fotoğraflar göremiyoruz son zamanlarda. Hep çorap ayakkabı falan.

malumunuz enlerle aram yok
bizim kızlar güzel giyiniyorlar

tamamen objektif listem:

stock: şıkır şıkır giyinir her şeyi de yakıştırır
hilal: istanbul'da olsa o olmadan alışverişe çıkmam öyle zevkli
aeg: bu hanımı pek tanımıyorum ama güzel giyiniyor

Bilemedim pek düzgün fotoğraflar göremiyoruz son zamanlarda. Hep çorap ayakkabı falan.
koptum mesajina dhshhshdhah
dostum şunu sakin unutma bir kadin güzelse bunu muhakkak belli eder kadinlar sukse yapmayi sever.
yani şu nickin arkasındaki kisi guzelmidir acep diye düşünmene gerek yok maalesef değil kardeşim.
ama Saz arkadaşı gelip evet ben o kişiyi gördüm inanin cok guzel biri diyebilir kanmayin efenim.

koptum mesajina dhshhshdhah
dostum şunu sakin unutma bir kadin güzelse bunu muhakkak belli eder kadinlar sukse yapmayi sever.
yani şu nickin arkasındaki kisi guzelmidir acep diye düşünmene gerek yok maalesef değil kardeşim.
ama Saz arkadaşı gelip evet ben o kişiyi gördüm inanin cok guzel biri diyebilir kanmayin efenim.

her gördüğü kadına prenses muamelesi yapan türk erkekleri yüzünden ileri gelen bir olaydır azizim bu, güzel olmadığı halde kendini prenses sanan kadınlar sadece simit sarayında prenses olabilecekken bu gereksiz özgüven dengeyi bozar. burada anlaşılması gereken bir şey var ve hazmedilmesi gereken konu şudur, dışarıdan birilerinin seni ne kadar güzel bulduğu değil kendini ne kadar sevdiğinle alakalıdır.

şimdi hergün 150-200 kadın tarafından instagram'dan eklendiğini, mesaj bombardımanına tutulduğunu falan düşün senin de götün kalkar, benim de yalan yok. durum tam olarak bundan ibaret. arz talep meselesi her şey. pek çok güzel kadın doğası gereğini güzelliğini göstermek ister, bunu sergiler teşir eder, etmek ister. aynı şey erkek için de geçerlidir.

erkekler çok da güzel bulmadığı halde bir kadına satırlarca mahiyetinde olmayan cümleler sarf eder amaç bellidir, yani kadınlar makyaj yapar erkekler yalan söyler. aralarında hiçbir fark yoktur. mesela yapılan bir araştırmaya göre kendini beğenme açısından türk kadını ikinci, hint kadını birinci sıradadır. gerçekten de gördükleri ilgiyle de alakası olduğu tespiti bu gerçeği doğrular nitelikte.

neyse ki bizim forumun kızları hepsi çok güzeller (linç yeme korkusu loading................)

ama birincisi tabii ki @yeLda cığım

Geri