Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Hiç bir şeyi kendinde dert etmeyen üye sizce kim olabilir?(kimin saçında beyaz yoksa odur)
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bunu hakaret olarak sayıyorum..benim gibi peşimist,melankolik biri nasıl gamsız olur?beni hiç takip etmemişsinizbence yabani bey sizsiniz))
Koklatmıyorsun ki tomar İsviçre Franklarından aksjfgjg. @amert ağam başarısız oldu diye sen de olacak değilsin ya. Sen kesenin ağzını aç bahtın çıkar büyük ihtimal.Ben gamsız değil bahtsızım..
Hatun yönünden demedim ondan bol ne var.Koklatmıyorsun ki tomar İsviçre Franklarından aksjfgjg. @amert ağam başarısız oldu diye sen de olacak değilsin ya. Sen kesenin ağzını aç bahtın çıkar büyük ihtimal.
Ağla halimize sezzoAhh yabom ahh
Vicdanli hassas pandam
Hangi yönden dedin hocam?Hatun yönünden demedim ondan bol ne var.
Her şeyi dert ederim ya bi faydam olmadan ondan dedim bahtsızım..Hangi yönden dedin hocam?
Egoistlik.Esim hep derki en buyuk uzuntun 5 dakika ne bicim insansin der. Cok yas tutamiyorum bu gamsizlik mi oluyor bilmiyorum
Etme kurban etme. İsviçre bölgesine gelirsem kesin sana uğrarım.Her şeyi dert ederim ya bi faydam olmadan ondan dedim bahtsızım..
İnş gelirsen grşrzEtme kurban etme. İsviçre bölgesine gelirsem kesin sana uğrarım.
Hayir bu kalbinin güzelliğinden agir bir nefsin yok ondan (bende öyleyim ahah )Esim hep derki en buyuk uzuntun 5 dakika ne bicim insansin der. Cok yas tutamiyorum bu gamsizlik mi oluyor bilmiyorum
hayırrrrrrrrrr bence gamsızlık ödüldürBunu hakaret olarak sayıyorum..benim gibi peşimist,melankolik biri nasıl gamsız olur?beni hiç takip etmemişsiniz