Forumun en çirkin erkeği..

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Benim görüşüm böyle boşa yormayın kendinizi rain hazretleirnin dediği gibi Adamı üzmüşsün böyle yaparak ..

Her malın bir alıcısı olduğu için çirkinlik sıkıntı değil​

Evvel zaman icinde en yakisikli anketlerde hep bendim.

Artik hicbir ayin enlerine giremiyorum.

Sanirim cirkinlestim.d

Usta heimlich görmesin beddua eder

Öncelikle usta değilim kelimelere dikkat edin bence ve insana insan demenizi istemek ne zamandır hata oldu ? Mastorun mesajındaki inceyi göremediğiniz için yandaş sanmayın bence kendinize. Siz insanlara mal demeye devam edin ben erkek veya kadın olarak adlandırmaya devam edeceğim sayın Yabani.

Öncelikle usta değilim kelimelere dikkat edin bence ve insana insan demenizi istemek ne zamandır hata oldu ? Mastorun mesajındaki inceyi göremediğiniz için yandaş sanmayın bence kendinize. Siz insanlara mal demeye devam edin ben erkek veya kadın olarak adlandırmaya devam edeceğim sayın Yabani.

Usta mastor beyefendiye demiştim mesajdaki ince detayı kaçırdınız ben mecazi anlamda demiştim böyle büyütmeye gerek yok yani herkesin bir talibi vardır tatmin oldun mu

Usta mastor beyefendiye demiştim mesajdaki ince detayı kaçırdınız ben mecazi anlamda demiştim böyle büyütmeye gerek yok yani herkesin bir talibi vardır tatmin oldun mu

Benim kimsenin tipiyle derdim yok zaten insanlara mal yakıstırması yapılmasını eleştirdim. Tatmin olması gereken kişi de bu durumda ben değilim. Uzatmaya da gerek yok zaten. iyi aksamlar.

Artık benim de birileriyle rekabet edebilecegim bi konu var.
Güzel adamım güzel

çirkinim ama para bende derdim ama parada yok çokta çirkin sayılmam giderim var çaprazdan bakınca

Geri