esekherif
Üye
Siz ne anlatıyorsunuz beyefendi. Ben Tarkan kLaracığım ceynben duygusal birisi değilim azizim, hiç kimseye anlam ve değer yüklemiyorum. göçmen bir ailenin çocuğuyum ve ailemden de hep uzak kaldım, yalnız büyüdüm varlıkları da bir yoklukları da birdi benim için. hiç maddi sıkıntı çekmedim, evim de var arabam da, param da kimsenin yardımıyla da almadım, hayat hep vardı bizden sonra da olacak, aşk dediğin şey karşındakini bulunmaz hint kumaşı zannetmekle aslında hıyarın teki oldugunu anlamak arasında geçen süreden ibaret, kimse için nefes almıyorum, kimse için yaşamıyorum, kimseyi de yaşatmıyorum, hayatın bana verdiği rolü oynuyorum. olur da bir gün kendime bir hayat arkadaşı edinirsem bu b*ktan dünyaya çocukta getirmek istemiyorum. çapkınlık falan işin gırgırı, hepsi trollden ibaret, sosyal yaşantımda etrafımda çapkınlık yapabileceğim pek çok kadın varken, burada bunun için zaman harcar mıyım sence ? nickini ve fotoğraflarını beğendiği insanlara hayalindeki ruhları koyup adına aşk diyen ne çok insanlar biliyorum ben bu ortamlarda, sosyal yaşantısında arkadaşı olmayan, sıfır özgüvenli, içine kapanık, iki kelimeyi bir araya getiremeyen, kimsenin yüzüne bile bakamdığı ama burada prensesliğini, barbi bebekliğini sindyliğini ladyliğini ya da krallığını, reisliğini, ağalığını, paşalığını ilan etmiş oysaki narsist ve bir hafta donunu değiştirmeden bilgisayar başında oturan, fake resimler kullanan, ancak burada kendini tatmin edebilen insanlar gördüm ben. öyle değil mi esekherif beyefendi siz de bir ara kızlara benim diye kartal tibetin fotoğraflarını gönderiyordunuz. ? oysa Şüheda öyle mi tam gerçek bir hanımefendi yüzde yüz organik.