forumun bozulması

🕒 Konu sahibi 23 saat önce aktifti
forum nasıl bozuldu, kim bozdu neden bozdu ? forum nasıl düzeltilecek ? menşın nasıl gider, tapatalk iyi gibi ama bozdu mu sanki gibisinden ?

konu sahibi ve ismini vermek istemediğim yerimde gözü olan paragöz bir arkadaşın da içlerinde bulunduğu bir grup tarafından diyorlar profillerde ama yine de bi sherlock ustaya baktırın derim :honk:

Gerçekten ben cok sorun yaşıyorum KaraBiber hic birsey yapamiyorum.Konulara giremiyorum avatar degistiremiyorum. Mesajlara giremiyorum sürekli sunucu hatasi diyor 3 tarayıcıdanda denedim surekli ayni seyler. Acaba bannerdan mi kaynakli. Tamam hosgelmis yeni yil kaldirsak artik :p

Bozukkkkkkkk.ddd yardimmmm

Forumsal Düşünce Platformu bölümünde etiket yapılmıyor artık onu diyorsanız bildirim gelmemesi normal :tatlı:

Gerçekten ben cok sorun yaşıyorum @KaraBiber hic birsey yapamiyorum.Konulara giremiyorum avatar degistiremiyorum. Mesajlara giremiyorum sürekli sunucu hatasi diyor 3 tarayıcıdanda denedim surekli ayni seyler. Acaba bannerdan mi kaynakli. Tamam hosgelmis yeni yil kaldirsak artik :p

Ay canım ya kaldıralım bannerı düzelir o zaman inşallah :tatlı:

aylık host ödemeleriniz gecikmeye girdiğinden bazı uygulamalar hır çıkarabilüüür.

aylık host ödemeleriniz gecikmeye girdiğinden bazı uygulamalar hır çıkarabilüüür.

images

Geri