Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Var var. Olmaz mı?Kim ki
Behlül varsa Bihter de var mıdır skhfksj
Nick verirsem olay cikar sevdigim kisiler de var listede cunki kirilmalarini istemem
Bak mesela sen görüntünden çok sesine güvendiğin için her fırsatta ses atıyorsun ahahagafa bu da tezimi doğruluyor işteyalnız kızlar daha çok sukse yapmayı sever bence bu durum tam tersi Zana hanfendi.
tip ve ses ayrı 2 olay ne alakası var şimdi.Bak mesela sen görüntünden çok sesine güvendiğin için her fırsatta ses atıyorsun ahahagafa bu da tezimi doğruluyor işte)))
Tabi ikisi ayrı demek istediğimi anlamamazlıntan geliyorsun klaus şu an Ahaha tamam tamam fazla üzerine gelmiycemtip ve ses ayrı 2 olay ne alakası var şimdi.
sesim sözde güzel diye kendim çirkinmi olmus oluyorum.
bu da karşı cins için gecerli bir tez mesela
sesi güzel olan çirkin olur hürafeleri
Biraz instagramı filan dolan, kimin daha sukse yapmaya calıstıgını anlarsınTabi ikisi ayrı demek istediğimi anlamamazlıntan geliyorsun klaus şu an Ahaha tamam tamam fazla üzerine gelmiycem
Ahahaha neden bu kadar gerildin ben forum erkeklerini genelledim üzerine alınman ne bilim jjkhkhkhBiraz instagramı filan dolan, kimin daha sukse yapmaya calıstıgını anlarsın
Erkekler çirkin olsa bile bunla barısıktır kankam
sizin kaş kaldırmanız çene yapısı törpületmeniz veya burun estetik ameliyatlarınız bunları dogrular nitelikte .d
kim daha güzelligiyle ön plana cıkma istedigi duyuyor simdi erkeklermi kadınlar mı .s