Forumu nasıl keşfettiniz ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Şahsen ben kendim keşfettim öyle bakınıyordum daha fazlası çıktı ve birine üye olmuştum sonrası geldi zaten.
Şimdi bazı arkadaşlarımı çağırıyorum Zor çözüyorlar acaba zor mu keşfetmesi =)

2015te googledan forum sitesi araması yaptığımda çıkan sonuçlar içerisinde içeriğini en uygun bulduğum siteydi forumsal.net.. o zamandan beri durmaksızın devam ediyoruz işte.

Ben ilk zamanlar bazi sebeplerden dolayi uye olmak istemiyordum. @Absent ile her ne kadar suan konusmuyor olsak bile O ZAMANLAR surekli gorustugumuz 6-7 kisi birden uye olma karari alinca ben de uyelik aldim. Bu sekilde giris yapmis oldum.

Normalde forumsala üye idim.Ama o dönem.gerek işimiz gerekse çevremiz irc olunca o dönem Deep in daveti üzerine geldik. Tabiki eskiden ibrahim ilede tanışmamız söz konusu olunca tereddütsüz üye olduk sanırım kuruluş tarihi 9 nisan üyelik tarihim ise 12 nisandı aynı hafta içerisinde kuruluş kadrosu ve yönetim kadrosunda yer aldım. Bu gerek modaratör gerek S.modarator gerek co admin gerek board admin olarak gerek webmaster gerek özel üye gerekse emektar rangi aldık
Küsmedik darılmadık burası için çoğu dostumuzla arkadaşımızla ters düştük
Gün oldu Anasının... yolu var dediler gün oldu kardeşim dostum dediler Gün oldu tavsiyemize kulak verdiler gün oldu umursamadılar.
Kirildik darıldık ama asla ve asla hem emeklerime hem verdiğim söz için asla satmadım bırakmadım

• Beğen
Tepkiler: X
Keşfetmez olsaydım. Satılınca yabancı sanmıştım. Sonra Mastor’u falan görünce biraz kurcaladım öyle…

Google'dan keşfetmiştim sanırım. Bazı forum üyeleri de bu forumda büyüdü. İlk geldiklerinde sivilceli ergenlerden ibaretlerdi sanırım.

forumuz teklemeye başlayınca bir, iki kişi bir, iki kişi forumsal'a gelmeye başlamıştı. hesti'a çağırmıştı beni de. 30-40 kişi kavimler göçü yapmıştık.

Maria Puder söylemişti buranın olduğunu. yaşıyor mu acaba : ddd

Geri