forumu günlük gibi kullanmak

• Kullanıcı Larien
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
pek çok amacı var bu tarz platformların. ama benim için en çok bir günlük ya da hatıra defteri gibi. karalama defterine, üye günlüğü, üye sözlüğe yazdıklarım... açtığım konular. dile kolay 5 senelik bir arşivim var burada. bazen sıkıldığımda, kendi günlüğümü okuyorum, eğlenip duygulanıp kapatıyorum.

bazen kendimi çok açık ettiğimi fark ettiğimde bazı postlarımı siliyor ya da sildiriyorum. buradakilerden çekindiğimden değil, kısmen anonimliğin güzel tarafı bu ama kendimi o kadar savunmasız görmek hoşuma gitmiyor. filan falan.

seviyorum forumu kişisel arşivim olarak kullanmayı.

Saldim cayira, mevlam kayira moduna girdim.
Hala gizemli diyorlar, cildiricimmm

Bence hiçbir şeyi silmeyin, sildirmeyin. Anı yaşamak güzel bu gibi yerlerde, insan değişken canlıdır. Duyguları, düşünceleri, tavırları zamanla değişkenlik gösterir.
Hepimiz asla yapmam dediğimiz şeyleri yapıyoruz, kesin yaparım dediğimiz şeyleri yapmıyoruz.
2004 yılında başladı forum serüvenim ve hâlâ arada gidip eski yerde mesaj yazmasam da ara ara okurum yazdıklarımı.
Yazdıklarından ve yaptıklarından pişmanlık duymaktan korkanlar, doğru seçimleri asla yapamazlar.
- şeytan sakal

Kenarları güllü kokulu olsaydı koklar koklar dururdum. Günlüğe mani yazılır ben hiç yazmadım sanki.

Günlük yazma alışkanlığım hiç olmadığı için forumda da açmadım ve daha çok ilgimi çeken konulara yorum yazıp çıkmayı tercih ediyorum.

Eski forumda tutmuşum yazmışım yazmışım yazmışım.. Hatta kimler yazmış günlüğüme aşırı duygusal ve güzel bir kalemim varmış eskiden. Şuan yazmıyorum.
- Hevesim yok.

Olabilecek en verimli kullanış şekli bence.
Kuvvete muhtemel hayatınız boyunca yüzünü görmeyeceğiniz insanlarla duygularınızı paylaşmanız güzel bir şey.

Günlük yazma alışkanlığım hiç olmadığı için forumda da açmadım ve daha çok ilgimi çeken konulara yorum yazıp çıkmayı tercih ediyorum.
haftalık ya da yıllık yaz. içini dökmek ruhuna iyi gelebilir.
ortak günlüğe girek mi? slslsji

Valla tamamen can sıkıntısı. Bana belli olmaz. Bugün varım, yarına yokum belki. Hiç günlük gözüyle bakmadım.

Dertleşiyoz biz her sorunumu olmasa da yazabildiklerimi yazıp rahatlıyorum
Sonradan yazdıklarımı görünce kendime salak diyorum ama o ayrı mesele

Geri