Forumu bırakmıyorum

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Sonya canım umutsuzluk degil tabiki allah bilir ama acı cektigini görüp bişi yapamamak vok kötü :(

Sen elinden geleni yapıosun sabret kuzum dua et.

Allah yar ve yardımcınız olsun canım benim. Allah'ın izni ile iyi olur kardeşin inşallah.
Kendine çok dikkat et.

Kardeşin için üzüldüm umarım en kısa zamanda daha iyi olur sende yanındasın nasılsa..Forumu bırakmak değilde ara verdin diyelim.. Tekrar geçmiş olsun..

Allah yardımcınız olsun canım :s İnşallah sağlığına çabucak kavuşur :)

Allah acil şifa versin, inşallah sağlığına kavuşur.

Allahım yardımcınız olsun
Hakkınızdada hayırlısı olsun.
Kendine ve ailene iyi bak
En kısa sürede iyi olmanız dileği ile.
Hoşçakal cnm

Geçmiş olsun canım inşallah en kısa dürede sağlığına kavuşur kardeşin..

Canımm Allah tez zamanda şifa verir inşAllah üzülmemek elde değil asma suratını sen herşey iyi olur umarım..

Allah acil şifalar versin,insallah iyi olur/sunuz tez zamanda..

Ne Desem, Ne Yazsam Teselli Etmeyecek Biliyorum Bitanem, Hani buraya yazmakta istemiyorum sesli anlatırım ben sana .. Çok Zor Şeylerden Geçiyosunuz Rabbim En kısa zamanda Şifasını Verir Meleğim inşALLAH.. ALLAH Yar, Yardımcınız Olsun.. DUA'larım Songül'ümle..

Adres Konusuna Gelince Mesajı Bıraktım Güzelim..

Sizi Çoook Seviyorum Güzel Yüreklim.. Her İkinizde Öz Kardeşim Kadar değerlisiniz.. Güçlü ve dimdik ol.. Ağlama.. Derdi veren Rabbim dermanını da Verecektir İnşAllah..

Sağlıcakla Kal Meleğim.

Bebeğim ge geçmiş olsun. Dua et her zaman. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

Fulya amin askım insallah ararsın sen beni seni burdaki sevdigim kisileri bırakıp gitmem zaten :kiss:

Allah şifa versin Elysion yapabileceiğimiz birşey olursa elimdern birşey gelirse söylemeniz yeterli..

Rabbim şifa versin canim çok geçmiş olsun derdi veren rabbim dermaninida verir inşallah :(

Geri