Forumu bırakmıyorum

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Asklarım buraya yazıyım herkese tek tek yazcak zamanım yok k.bakmayın :( kardesım cok hasta ve zamanım yok girmeye biraz yanlız kalmaya ihtiyacım var sizide üzmek istemem burda olup kendinize cok iyi bakın :sulugoz:

Fulya bitanem bana adres filan gelmemiş bu arada

Meralcim geçmiş olsun güzelim:( Nesi var kardeşinnin , bırakma zaten .Allah şifa versin

Canım iyi degilim biliyorum yani önceki gibi degil artık :agla:

Asklarım buraya yazıyım herkese tek tek yazcak zamanım yok k.bakmayın :( kardesım cok hasta ve zamanım yok girmeye biraz yanlız kalmaya ihtiyacım var sizide üzmek istemem burda olup kendinize cok iyi bakın :sulugoz:

Fulya bitanem bana adres filan gelmemiş bu arada

telden de bırakma beni fıstığımı öp benim için rabbim sağlık şifa versin ikinizide seviyorum biliyorsun mucukkkkks

Elysion Allah şifa versin canım. :o Üzüldüm, umarım en kısa zamanda iyi olur. Asma suratını. :o

Meral Acil şifalar dilerim. dik durmaya çalış kardeşin için.

Canımmmmm kıyamam ben size..
Nolur dik dur, güçlü ol, senin gücüne ihtiyacı var Songülün.
Çok geçmil olsun, dualarım onunla :(
Allah yar ve yardımcınız olsun..

Üzülmememk elde değil ama sabırlı ol kuzucum, annene ve babana destek ol, umarım herşey iyi olur.

:( umarım kardeşin sağlığına kavuşur meral.. özlettirme kendini bir an önce dön aramıza litfen...

Allah şifa versin ...
insaallah kisa zamanda iyi olur uzme kendini

kardeşim yaradan şifa versin. İnşallah sağlığına kavuşur.

RABBİM şifasını verir inşALLAH sabrın bol olsun güzelim.

İylesirse dönücem ama eskisi gibi degil biliyorum öyle olsa anlardım cok kötü bu sefer bilmiyorum korkuyorum :sulugoz:

Geri