Forumu Bırakıyorum!

Konu sahibi son olarak 2657 gün önce görüldü
Forumu Bırakıyorum!

Daha önce birçok forumda görmüştüm bir çok başlık vardı forumu bırakıyorum.İşte efendim forumdan ayrılıyorum v.s.

Forumu bırakıyorum ne bırakılır sigara bırakılır, alkol bırakılır, uyuşturucu bırakılır efendim gece hayatının otunu çıkartmışsınızdır o bırakılır.
Forum bunlardan hangisine giriyor acaba?

Merak ediyorum ilgi çekmek için mi çıkış butonunu görmek istememek mi nedir bu başlıklar kimseye kızamıyorum da şimdi forumu bırakmak ne demektir?

Sigara gibi alkol gibi uyuşturucu gibi gece hayatının otu motu çıkarılıp gece hayatını bırakmak gibi bir şey mi forumu bırakmak.

Gerçekten düşünüyorum forum bunların hangisinin grubuna giriyor.

Forumu bırakmak demek sadece üyesi bulunduğu bir paylaşım platformunu bırakmak demektir. Yoksa ne alıştıklarımızdan nede unutmak istemediklerimizden vazgeçebiliriz.

Tamam belki forumu bırakabiliriz ama geride kalan anılarımızı bırakabilecek miyiz? yok arkadaşlar öyle her şeyi bırakmak kolay değildir forumu bırakmak bile o kadar kolay değildir.

Haa özel bir nedeni olur bırakmak zorunda kalır ona bir şey diyemeyiz. Ama sırf ilgi çekmek için olsun ceviz kabuğunu doldurmayan nedenlerden olsun forumu bırakıyorum şeklinde bir konu başlığı açarak birkaç cümle yazarak çıkıp gitmek hangi mantığa sığar, kusura bakmayın arkadaşlar ben gördüklerimden yola çıkarak bunları yazıyorum sözüm meclisten dışarı.

Buradaki bütün üye arkadaşların forumu bırakanlar olsun forumu bırakıyorum diye yada benzeri bir başlığı olan konu görmedim açıkçası varsa bile eminim önemli bir neden den dolayı bırakılmıştır saygılarımı sunarım

NOT: Lütfen yanlış anlaşılmasın forumu bırakmıyorum aranızda kalmaya devam edeceğim.

bende bıraktım :( sevdiklerimle vedalaştım aa baktım olmadı geri döndüm :p
bıraklırda başka bir boyuta geçince bu boyuttayken olmuyoo ah :D:D

Forumu bıraktığımı sanan arkadaşlar merak etmeyin bırakmış olsam konu açmaz çıkış butonuna basar gider ve bir daha gelmezdim gördüğünüz gibi hala buradayım sevgiler saygılar.

forumu bırakıyon diye çok sevinmiştim, sevincim yarım kaldı tüh...

Hıım iyi yapıyorsun deyip sakince başını okşayın, aslansın kaplansın, şöyle iyisin böyle güzelsin deyip susun.
İki saat sonra online göreceksinizdir.

Hıım iyi yapıyorsun deyip sakince başını okşayın, aslansın kaplansın, şöyle iyisin böyle güzelsin deyip susun.
İki saat sonra online göreceksinizdir.

2 saat sürmüyor bile 45 dakika sonra bir bakıyorsunuz ki arkadaş yine online.:zuha:

ben anlamam !

Baslikta belirttigini yap.

Hani icerigini okumadan yorum yaparlar ya haber konularinda .

Bende öyle yaptim :D

Gidersen seni ararım gidersen can alırım sonra canıma kıyarım şarkısı aklıma geldi şimdi.:zuha:

bak burada haklısın gidemem hem gitmem ki neden gideyim gidersem bu konuyu neden açayım ki giden sessizce gider zaten haksız mıyım?

Yaa bi git Asi yaaa !

:D

Taam , uyuz oluyon onlara anladik.
Bosver sen onlari, sen gidince en azindan bana PM at tamam mi ? :p

Geri