Noldu Serçe?Hoşçakalin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Noldu Serçe?Hoşçakalin
Ay şaka yapıyorum canim arkadaşım ya ahaha birakirsam gidiyorum demem artik 🤣Noldu Serçe?
Iba'da gidiyorum deyince kendimi burada tamamen yalnız hissettim vallahi.Ay şaka yapıyorum canim arkadaşım ya ahaha birakirsam gidiyorum demem artik 🤣
O bir yere gitmez sjsjsj yalnız değilsin ♥️Iba'da gidiyorum deyince kendimi burada tamamen yalnız hissettim vallahi.
Ne bileyim, inşallah.O bir yere gitmez sjsjsj yalnız değilsin ♥️
Zaten burada boş işlerle uģraşmayan bir kaç kişi kaldık demi. Onlar da giderse yandık vallahi.O bir yere gitmez sjsjsj yalnız değilsin ♥️
Aynen öyle kaliteli ve kendi hayatıyla ilgilenen insan sayısı çok az gitmezler sevildiklerini biliyorlar ♥️Zaten burada boş işlerle uģraşmayan bir kaç kişi kaldık demi. Onlar da giderse yandık vallahi.
Genelde çoğu öyle yapıyor, onurcan buldu ve gitti, Amert ağam keza,. ....Bemi forumdan çekip çıkaracak bir love bulunca gideceğim ya…
Daha yeni görüyorum bunu yine şıkır şıkırııız <3Bknz: onurcan
bknz Kürt kedisi haha
Şaka şaka işin aslına dönelim . Evet abi neden bırakıyorum diyipte bırakamıyoruz ?
anna'cım sen bırakıyorum de hepimiz bırakırız.Bu konuda coolumsu, onurcan ve ben yarışırız.......
Ben 675 kere bıraktım Larien bir gün bırakmadı skjj insan arkadaşı gitti diye gitmez mi ya skjhanna'cım sen bırakıyorum de hepimiz bırakırız.
aynen yaaaa bırakıyoruz lari forumu diyorummmmmmmmmmm.... bir bakıyorum oyunlarda! kahve ısmarlıyor, o değil de sux böyle , fark ettim de gökçe şunu sevmiyorda yazık yaaa bizi hiç mi sevmedin lariiii...Ben 675 kere bıraktım Larien bir gün bırakmadı skjj insan arkadaşı gitti diye gitmez mi ya skjh
Onunda havası hep bana......
Aynen...aynen yaaaa bırakıyoruz lari forumu diyorummmmmmmmmmm.... bir bakıyorum oyunlarda! kahve ısmarlıyor, o değil de sux böyle , fark ettim de gökçe şunu sevmiyorda yazık yaaa bizi hiç mi sevmedin lariiii...
Abi yeriniz nerede2003 yılında ilk forum sitemi kurmuştum, hâlen devam ediyorum. Türkiye çapında çok büyük bir projeye imza atacağız yakın zaman içerisinde ve hâlen elimde bir forum bulunuyor. Vazgeçemiyorum.![]()
Söylemek etik olmayabilir. Türkiye'nin en yenilikçi kitap sosyal ağını kurduk, yakın zaman içerisinde Apple Store ve Google Play içerisinde de yerimizi alacağızAbi yeriniz nerede