Forumu bırakıyorum, Çünkü.

Konu sahibi son olarak 1144 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya ben bu konu cheltin konusu sandım ya. Konuyu açan kişinin baş harfi de aynı olunca c ile başlayan bir kişi konuyu açınca hiç girmemişim :d kazandı turnuvayı gidiyor demiştim.
Ee peki son turda noldu ya kapıştınız.
Ben de mi terk edeyim adaletsiz şans dağıtımından dolayı yenildiğim için napim…. @Anna Karenina ya da sen git sen benden daha şanssızdın….

anam bunlar böyle adilce yarışmayı bilmezler. neler geldi bu yarışmalardan başıma neler. mezardaki üyeler mi diriltilmedi, kapı kapı dolaşıp oylar mı istenmedi, dmler, kulisleşmeler, mesajlaşmalar, mailleşmeler şeyler ve daha bir sürü şey. bir başıma mücadele ettim ve tek destekçim canım aşkım malumatfuruştu. allah ondan razı olsun, inşallah dünya gözüyle gelinliğiyle de görürüm onu canım benim. ay çok dağıldım. yani insanı her şeyden soğutur küstürür bunlar her şeyden........ :emoji_unamused: :emoji_unamused::emoji_unamused:
^74

Ya ben bu konu cheltin konusu sandım ya. Konuyu açan kişinin baş harfi de aynı olunca c ile başlayan bir kişi konuyu açınca hiç girmemişim :d kazandı turnuvayı gidiyor demiştim.
Ee peki son turda noldu ya kapıştınız.
Ben de mi terk edeyim adaletsiz şans dağıtımından dolayı yenildiğim için napim…. @Anna Karenina ya da sen git sen benden daha şanssızdın….
Daha taş dizmeyi bilmeyen insanın karşısına cıkardıkları adamlara bak... şampiyon oldu.... ya oyun oynamayı bırakacaktım ya da forumu... bırakmadım oyunu mecbur forumu bırakıcam.... ulan crimethink hepsi senin yüzünden.....

Daha taş dizmeyi bilmeyen insanın karşısına cıkardıkları adamlara bak... şampiyon oldu.... ya oyun oynamayı bırakacaktım ya da forumu... bırakmadım oyunu mecbur forumu bırakıcam.... ulan crimethink hepsi senin yüzünden.....
Umarım chelt ile crimethinki karıştırmıyorsun şu an :d

Kendi pencerenden derdini, sitemini ifade etmişsin. Ben zamanında ki yönetimden çok çektim. Yönetimin yalakalarından bahsetmiyorum bile... Objektif bir şekilde de bakıldığında şikayetçi olduğun konulardan ya da taraf olan kişilerden tepeden bakıcı ya da kırıcı bir karşılık gelmemiş. Bizim başımıza ne geldiyse suskunluktan geldi. Sen en azından söyleyerek içinde kalmadan gidebilecek özgürlüğü bulmuşsun, yolun açık olsun arkadaş, hiç kimse için kendini üzmeye gerek yok...

eskidende hep en son babalar duyardaki baba olurdum.. hâlâ aynı…. hep kaçırıyorum olayları sonradan duyuyorum… hayır bu nickide ilk defa görüyorum arkdşlr. OLAY NEDİR. bana da söyleyin ltfn. siri ve anna kazanmıştı di mi turnuvayıjsjd. turnuvadaki tek hakim olduğum mevzu budur….

eskidende hep en son babalar duyardaki baba olurdum.. hâlâ aynı…. hep kaçırıyorum olayları sonradan duyuyorum… hayır bu nickide ilk defa görüyorum arkdşlr. OLAY NEDİR. bana da söyleyin ltfn. siri ve anna kazanmıştı di mi turnuvayıjsjd. turnuvadaki tek hakim olduğum mevzu budur….
Lena skjj halimize gülüyorsun de mi..... karşımıza garip gureba birilerini verselerdi böyle olmayacaktı... gitmişler işinin ehli insanları vermişler... ne yapsın garip Sirius.. fukara anna... uln crimethinki biz gitmiyoz da sana ne oluyor.......

Lena skjj halimize gülüyorsun de mi..... karşımıza garip gureba birilerini verselerdi böyle olmayacaktı... gitmişler işinin ehli insanları vermişler... ne yapsın garip Sirius.. fukara anna... uln crimethinki biz gitmiyoz da sana ne oluyor.......
dkdj yo yoo gönlümün birincisi oldunuz siz annacım... sizden sonrası yok benim için, takip etmedim demek istedim<3

Deliliğin sınırında isimli kisa korku oykusu...

Ortim ile bitiyim mi bakışmaları yapiyor iken susadigimi hissetmistim. Pc basinda bir hışımla kalkıp su içmek için mutfaga gittim. O kadar sinirliydim ki su bardagi ile pc'me donup, icmeden masaya biraktim. Biraz evvel mutlu ve neseli bir chatlesme ile baslayan oyunun bir dehset gecesinin baslangici oldugunu nerden bilebilirdim...
Hikaye devamı icin takipte kalın..
Picsart_23-04-28_15-56-01-418.jpg

Şaka gibi şampiyon olamadığı için forumu bıraktı

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri