Forumu bırakıyorum, Çünkü.

Konu sahibi son olarak 1144 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevdigim kız birinden hoşlanmıştır yada ilgi çekici gelmiştir ve durmadan nickini etiketleyip maksat muhabbet olsun diye bişeyler zırvalıyordur ve forumu bırakma kararı almışımdır sanırım bende bırakıcam kardo :emoji_hugging: :emoji_rose:

okey kavgası mı ? masada agepe'li mi vardı ? taş mı çalmışlar konu ne ? forumu bırakıyorum...... çünkü yarın yine girerim...

Hayatta en sevmediğim şey adaletsizlik.
Okey turnuvasında yaşanan olaylardan dolayı ve yapılan yaptırımlardan dolayı çifte standart uygulandığını düşündüğümden ve tehditvari konuşmalardan dolayı birdaha asla girmeyeceğim.
İyi kötü zaman geçirdim.
ama aranızdaki bazı insanlara özel bir teşekkür etmek istedim.
@Lefty @Kim @yeLda @Plesk @GizliÖzne @Melodram @different @angie @Yağmur kendinize iyi bakın hayatta başarılar dilerim.
@yoSun hanım size ayrı teşekkür edeyim.
Hoşçakalın.

pireye kizip yorgan yakmanin bir cesidide bu

okeye kizmis forum terk ediyor

genel izlenimim, kendi halinde vakit geçiren normal bir üye arkadaşımız olduğun yönünde....... içinde bulunduğun durum hakkında görüşlerini belirtmiş olmanı sıradan buluyor ve forumu bırakmanı gerektirdiğini düşünmüyorum...... bir sonraki turnuvaya katılmazsın, bahsini bile etmezsin olur biter...... darılmayalım...... devam edelim...... hatta forumu bırakıyorum konumuzun altına bile ne yazıyorduk....... iyi forumlar.......

ek// bu arada forum yarışmalarının lanetimiz olduğuna karar verdim........ yeni yapılacak yarışmalar için önerim, açlık oyunları tarzında kaybedenin öldüğü -forumda banlandığı- cinsten olması.......

bu turnava nerde nezaman oldu bi denk gelemedim

Peki benim konuyu oyun konusu sanmam.. .d

Bırak gitsin ya çokta mühim değil zaten..

Ben de bazen bırakıyorum ve tekrar geliyorum. Ara sıra değişiklik iyi gelir. Yine bekleriz.

@crimethink , konuya vakıf değilim fakat biz iletişim içersinde oluruz seninle.Yine de forumdan gidişin üzdü beni. sevgiler.

Konuyu ben de hiç bilmiyorum ama doğru düzgün yazan güzel güzel takılan birkaç kişiden birisin.. yani ne gerek var şimdi.. gözlerimiz arar

Sebebi çok anlamamakla birlikte bir oyun için forumu bırakmak biraz ilginç olmuş. Takdir kendisinin hayırlı olsun.

Hakkında hayırlısı olsun ilk chat arkadaşım;d

Haci oyunu sttr et de bu konuyu acarak zaten kendi ayagina skmis oldun. Daha onemli dertler edin. Yazik gunah yav

Hic bir fikrim yok ne oldu ne bitti ama inan bazi seyleri insan yasaYip gordukden sonra buda ismi diyorsun..

Devede tug bile degil bu tur seyler. Forumda sevdiklerin varsa gitme bence

Konudan bağımsız, ben de kesinlikle forumda olan herhangi bir etkinliğe katılmama kararı almıştım, yazar çizer oy veririm ama yarışmacı olmam.
Benim barbunyanın başına gelenleri görse bu arkadaş forumu değil hayatı bırakırdı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri