Forumu bırakıyorum, Çünkü.

Konu sahibi son olarak 1143 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayatta en sevmediğim şey adaletsizlik.
Okey turnuvasında yaşanan olaylardan dolayı ve yapılan yaptırımlardan dolayı çifte standart uygulandığını düşündüğümden ve tehditvari konuşmalardan dolayı birdaha asla girmeyeceğim.
İyi kötü zaman geçirdim.
ama aranızdaki bazı insanlara özel bir teşekkür etmek istedim.
@Lefty @Kim @yeLda @Plesk @GizliÖzne @Melodram @different @angie @Yağmur kendinize iyi bakın hayatta başarılar dilerim.
@yoSun hanım size ayrı teşekkür edeyim.
Hoşçakalın.

kusura bakmayın ama bana kalırsa burada adaletsiz bir durum yok. iki arkadaş da “çekiliyorum” dedikten sonra hala gelip şöyle adamsan, böyle sözünün eriysen, yok dekont isteyeceğim vs işine girmeseydiniz haklı olabilirdiniz. kişisel husumete dönüştü resmen turnuva. gayet yerinde bir karardı. hoşça kalın.

kusura bakma ama hiç bir adaletsizlik yok hatta iyi bile sabrettim, burada şow a da gerek yok madem girmek istemiyorsunuz girmezsiniz sizin atarınız gideriniz yüzünden harika giden bir turnuvaya gölge düştü, burada insanlar eğlensin diye birşeyler yapmak için ugrasıyoruz herkes zamanından bir şeyler ayırıp bir şekilde de oynuyor eğleniyor. benim içim rahat kaldı ki burada çok acaip bir laf konuştun, o kadın diye mi onu men etmedin diye, yinede sesimi çıkarmadım sineye çektim. O kadın diye değil dostum erkek olsa da fark etmezdi o kişi o gün oynamak için elinden geleni yaptı, hatta daha sonrasın da bir umut oynanır diye 2 gün bekledi, kusura bakma da haksızsın ve yine de sessiz kalıp konuyu kapatmanı rica ettim ama sen hala bildiğini okuyorsun eyvallah lakin şu ana kadar en doğru şeyi şu an yapıyorsun ve bu kararını tüm kalbim ile destekliyorum Allahın selameti üzerine olsun

Hayatta en sevmediğim şey adaletsizlik.
Okey turnuvasında yaşanan olaylardan dolayı ve yapılan yaptırımlardan dolayı çifte standart uygulandığını düşündüğümden ve tehditvari konuşmalardan dolayı birdaha asla girmeyeceğim.
İyi kötü zaman geçirdim.
ama aranızdaki bazı insanlara özel bir teşekkür etmek istedim.
@Lefty @Kim @yeLda @Plesk @GizliÖzne @Melodram @different @angie @Yağmur kendinize iyi bakın hayatta başarılar dilerim.
@yoSun hanım size ayrı teşekkür edeyim.
Hoşçakalın.
Hayırdır kardeşim ?
Biraz okudum Swat’ın yazdıklarını. Çok hakimde değilim konuya. Bence bu tarz şeyler için bırakma derim. okey nedir arkadaş, gel senle 101 atalım canlı canlı ;d
Akl-ı selim bir insansın. Bundan sonra bu tarz etkinliklere katılmazsın olur biter. Gel eğlenmene bak. Ben gibi . Sevgiler

Probleme dair hiçbir bilgim yok. Umarım hallolur ve aldığın karardan vazgeçersin crimethink, seni forumda görmek isterim.

anam bunlar böyle adilce yarışmayı bilmezler. neler geldi bu yarışmalardan başıma neler. mezardaki üyeler mi diriltilmedi, kapı kapı dolaşıp oylar mı istenmedi, dmler, kulisleşmeler, mesajlaşmalar, mailleşmeler şeyler ve daha bir sürü şey. bir başıma mücadele ettim ve tek destekçim canım aşkım malumatfuruştu. allah ondan razı olsun, inşallah dünya gözüyle gelinliğiyle de görürüm onu canım benim. ay çok dağıldım. yani insanı her şeyden soğutur küstürür bunlar her şeyden........ :emoji_unamused: :emoji_unamused::emoji_unamused:

Son düzenleme:
Üzdün biladerim, Bırakmamalısın bence forumu ''Rica'' ediyorum senide çok iyi anlıyorum ama boşver

anam bunlar böyle adilce yarışmayı bilmezler. neler geldi bu yarışmalardan başıma neler. mezardaki üyeler mi diriltilmedi, kapı kapı dolaşıp oylar mı istenmedi, dmler, kulisleşmeler, mesajlaşmalar, mailleşmeler şeyler ve daha bir sürü şey. bir başıma mücadele ettim ve tek destekçim canım aşkım malumarfuruştu. allah ondan razı olsun, inşallah dünya gözüyle gelinliğiyle de görürüm onu canım benim. ay çok dağıldım. yani insanı her şeyden soğutur küstürür bunlar her şeyden........ :emoji_unamused: :emoji_unamused::emoji_unamused:

Biz hala buradayiz dimi arsiz arsiz ,p
Gordugume sevindigim adam , öpuyorum firsattan istifade iki ara bir derede ,p

Bende bilmiyorum ama kıraathane de okey oynarlar iken dayılar arasında kavga çıkmış birbirlerinin kafalarını ıstakalarla karpuz gibi yarmışlar. Anladığım bu.
Kumar kötülüklerin anası derlerdi de inanmazlardi.. oynamasalarmiş..

Kumar kötülüklerin anası derlerdi de inanmazlardi.. oynamasalarmiş..
Okey de kavga eden, ekmek sırasında birbirini bıçaklar. Kumar bahane. Bu grubun tavla oynadığını düşünemiyorum zaten. Birbirlerinin kafasına davul geçirir gibi tavla takımlarını geçirirler sonra köle edilmiş moğol gibi dolaşırlar.

bir okey turnuvası için gönül kırmaya, kavga etmeye değmez. (okey turnuvasında düzen bozmaktan diskalifiye edilip şampiyon olmuşuzdur) : /

"forumu bırakıyorum" konuları bana forumun asla bırakılmayacağı bir sürecin başlangıcı gibi gelmiştir her zaman...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri