forumsal'ın altın çağı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mastor, hatem ve gamer'ın arka arkaya paslaşmak suretiyle esprileri patlattığı günlerdi.
rakınzel'in hiç düşünce olduğu zamanlardı.
rakınzel'le benim hiç tanımadığımız fake bir üyeden anlamadığımız bir şekilde entelektüelce laf yediğimiz günlerdi skjdk

maria puder'in evlilik hazırlığı yaptığı günlerdi :sırıt:
Grfikir daha neşeliydi falan güzeldi.
Türk'ün kadın düşmanı başlıkları ile forumun en komik günü yaşanmıştı ya çok saçmaydı dkskj

Thalassa, TSM şarkı sözlerini paylaşıyordu falan :D
Güzel günlerdi yaf.

• Beğen
Tepkiler: 0
Pietalar hepiniz cahilsinizler hilaller Harun abiler fevolar daha niceleri.

Hepsi efendi gibi siyasi konularda görüşlerini belirtir, kimseye hakaret etmeden makaralarını yaparlardı. Aynı şekil fevo ile oginin atışmaları, Harun abinin entelektüel yorumları ve adını hatırlamadığım bir üye ile atışmaları, pietanın çılgınlıkları, hepiniz cahilsiniz (kübiğim) in kadın olduğunu kanıtlama çalışmaları. Şimdi karaktersiz cibilliyetsiz dolu forum.

Özlendiniz

Lena kendi sözlüğüne yazıyordu.....
Edri kel olmadığını ıspatlamak için saçının fotolarını paylaşıyordu.
Altın çağda bize yer vermemiş lari,çok üzgünüm,ağlıyorum şuĞan.

Hakkaten ya dile kolay 6 sene olmuş. Huh.

benim sıpalığım :D Lena'nın farkedmez esprisini yaptığı dönem bir altın çağ değil ama o espri altın vuruştu, severim seni ecoş.

kızların çok olduğu çağ
sapla olsa olsa
sap çağı olur

Altın çağ mağ yoktu herkes bulunduğu çağdan şikayetçiydi ben geldiğimde bile forumda banlar havada uçuşuyordu

Dedikodu altın çağı var derseniz evet havalarda uçuşuyordu en son oggy chatte kurduğu grup buna örnekti :d

Hakaret yok mok deniyor da birbirine küfür eden edeneydi ajzbsj
Ben öyle hakaretsiz bir çağ görmedim forumsalda, tşk.

şimdilerde özel üyelik tane tane verilirken o zamanlar forum erkeklerinin de prenses üye olabilmesi.......... fransız ablanın güne şarap içerek başlaması, kruvasan yiyerek kapatması........... haftanın konuğu olan hateme bacak boyunu sorduğumda bacağının fotoğrafını koyup atması (ahdjdkslflsşaş)......... canis majorun üye fotolarına koyduğu kıroyum ama para bende pozlarıyla forum kızlarından linç yemesi......... her yeni üyeye feyk üye muamelesi yapılması......... ift nikli üyenin forum kızlarından topladığı telefon numaralarıyla kaçıp gitmesi........... emre ile restful'un belirsiz aşkı bi ara ikisinin de forumu bırakıp yönetimi gülse ile murat'a devretmesi............ onurcanın süper moderatör olması (karanlık dönem)............ maria puder üzerinden dönen entrikalar......... ahhhhh ahhhhh........

Hepsi bir tarafa da her zaman söylerim. Fransız ablanın ogi ile olan diyalogları. Oku oku gül. Denk gelirsen onları bana atsana bi ara :D

Ilk uye oldugum vakitlerdi

hiç altın çağı olmamış anlattıklarına göre.

Altın çağ 2023 degilmi
Erken girmişiz:nee:

forumların altın çağı Facebook öncesidir.

Forumsalın altın çağının miladı benim buraya üye olduğum gün başladı..
Güneş gibi doğdum resmen..
2013 Forumsalın sayemde şahlandığı zamanlardı..
Herkes mutluydu, kırda bayırda koşan çocuklar gibi huzurluydu..
Sonra herşey değişmeye başladı..
Bir ara uzunca bir süre foruma girmedim, döndüğümde ne göreyim karanlık çağlar başlamış benden sonra..
Derhal burada tekrardan barış ve huzuru sağlamak için kolları sıvadım ve huzuru getirdim..
Yıllardır ben burada olduğum sürece altın çağ devam etti..
Ve buradan artık gitmeyi düşünmüyorum, altın çağın koruyucu muhafızı olarak bu kadim sitede sonsuza kadar üye olarak varlığımı sürdüreceğim..

Son dakika Tibet altın vuruşu yaptı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri