Forumsal'i Nasil Kesfettiniz.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eskiden bahanechat ve bahaneforum vardi. forum sevmedigimden chatte takilirdim. sonra chat kapandi, forumun adi forumsal oldu. chat kapaninca kayit olmayi dusundum, fakat nickim calindigindan buraya kayit olmamistim. sonra bir donem Tuğçe cagirdi bu nickle geldim.

Tayinim cikti buraya oylelikle

Benimki tamamen tesadüf oldu, şöyle ki, arama şeysine forum vb kelimeler yazdım ve arattım. Buraya yöneltti. Uzun süredir bir forumda bu kadar aktif değildim. :)

Sonra bir bakarım, tanıdık yüzler falan. Onları da kendim keşfettim, kimini avatarından, kimini değişmez imzasından. Kimini direkt olarak nickinden. Şimdi aktif olmasalar da, insan bir tanıdığına rastlamış gibi hissediyor. Ulen yine nasıl olduysa duygusala bağladım. Bu aralar böyleyim. nerede o ağlama şeysi :s:

nüktedan vardı biz ailecek ordan geliyozzz orda bize hep banıyolardı bi gün bi banladılar minnoş galbim kırıldı sonamacıma geceleri canım sıkılırken burayı buldum öbür forumdakilerin bi kaçına dedim lan goşun forunsal buldum dememle ertesi gün bi baktın nüktedanın alayı burda.

La mariposa aracılığı ile ulaştım. Tanıdığım isimlerin olduğunu görmüş, yoldan geçerken selam vermemek için öte yana bakan kimseler gibi kimseyle diyalog halinde olmamak ve kendi başıma güneşlenmenin keyfini tatmak amacıyla bir müddet Hacı ismiyle takılmış, ardından bilindiğim kullanıcı ismime geçiş yapmıştım. Güzel zamanlardı vesselam.

Tarihten bir konu ararken.

En aktif forumlar yazıyosunuz hoop buluyosunuz üye olur olmaz fakesin multisin damgası yiyosunuz canlarım işte böyle :e2:

Kendimle kavga etmekten zaman bulamıyorum ondandır :X

Eski sevgiliyi stalklarken buraya kadar gelmiştim hey gidi günler hey.. :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri