Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Lan ben de suleyman nerde diyorum. 5 senedir denk gelip baskasi mi zannediyoruz bir birimizi?Bu blasphemous Gökhan mıymış olum kafir kafir konuşmasından anladım nerde bu adam diyordum xd
Olabilir kanka benim nick İmam Kallavi yapmıştım son zamanlarda imamların cuckold partileri haberlerinden sonra değiştirdimLan ben de suleyman nerde diyorum. 5 senedir denk gelip baskasi mi zannediyoruz bir birimizi?
Ben en son kullandigin kaz avatarinda kalmisim asfkjOlabilir kanka benim nick İmam Kallavi yapmıştım son zamanlarda imamların cuckold partileri haberlerinden sonra değiştirdim
O kazı 2019 yılbaşında yedik biz hindi bulamayıncaBen en son kullandigin kaz avatarinda kalmisim asfkj
Yakisir , protein degeride "kallavi" AyricaO kazı 2019 yılbaşında yedik biz hindi bulamayınca
Ben bi kayınpederime yemek götürüp geliyorum der gibi fmmdmdkxBen Avrupa’ya gidiyorum bir daha da ülkeye gelmem demenin sanal hali sanırım.
(2 ay sonra döndü)