W
Elmas Üye
Ben Emreciyim. X gergindi cok, papazi da sevdim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
her şeye müdahaleye öyle alışmışız ki olması gereken bu durum garip geliyor di mi. evet çok sakin sinirleri alınmış gibi…şu yapılan özel okuma muhabbeti, malum admin zamanında yapılmış olsaydı, konuyu okuduğum için ben bile 51458 gün banlanmıştım.... ama @Pope Pius XIII bey öyle mi?.... bakınız ne kadar anlayışlı, ne kadar sakin, ne kadar harikulade bir boss<333
hem de süresizdi galiba??@aegishjalmur içinizden geçenler konusunda konu dışı yazıyorsun diye seni banlayan emre miydi : /
beni, bi dün tehdit etti ama...... kıyamaz gibi geliyo...........her şeye müdahaleye öyle alışmışız ki olması gereken bu durum garip geliyor di mi. evet çok sakin sinirleri alınmış gibi…
evet öyle hatırlıyorum, ağlamıştı ve açtırmıştı banını.hem de süresizdi galiba??
bi daha böyle yaparsan kızarım demiştir en fazla kdjfs.beni, bi dün tehdit etti ama...... kıyamaz gibi geliyo...........
foruma bir süre ara vermiştim.... kim olduğunu şu an anımsamıyorum ama selam söylemiştim birine, haber yollamıştım yani. arkadaşlar da profil mesajlarından konuşmuşlar bu durumu... o yüzden beni de reklamdan süresiz banlamıştı....@Plesk evet agshdjdjd hem de bir değil bir kaç defa xd xd ne zaman biri bana yakışıklı dese adam banlıyordu beni….
evet restful. her şeyi unutan ben gereksiz şeyleri hep aklımda tutarım….Bunun sevgilisi de sanırım yöneticiydi hatırlamıyorum, bir konuda muhabbet ettik diye sonra yine alakasız bir şeyden banlamıştı… adam bana icardi muamelesi çekti…