Mihri
Gümüş Üye
Ayıp ediyorlar. Şu ekosantrik düşünceyi bir türlü aşılayamadık insanlara. Biontech de işe yaramadı, dozu ayarlayamadık demek ki.Hayir şekerim. Nerdee gezer. Dusunmuyorlarki beni.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ayıp ediyorlar. Şu ekosantrik düşünceyi bir türlü aşılayamadık insanlara. Biontech de işe yaramadı, dozu ayarlayamadık demek ki.Hayir şekerim. Nerdee gezer. Dusunmuyorlarki beni.
Bir kedim bile yok... Anliyormusun...Ayıp ediyorlar. Şu ekosantrik düşünceyi bir türlü aşılayamadık insanlara. Biontech de işe yaramadı, dozu ayarlayamadık demek ki.
Bende de çok var. Başa çıkamıyorum.Bir kedim bile yok... Anliyormusun...
Özel okuma konusuna bu kadar takılmak yerine, kimlerle telefonda konuşup yazıştıklarına ayrıca kullandıkları Twitter, Telegram v.s. üzerinden yaptıkları konuşmalarda alınan ekran görüntülerine, ses kayıtlarına dikkat etmelerini önerir ve güven duymadıkları / iyi tanımadıkları hiçbir insan ile iletişim kurmamalarını tavsiye ederim.Forumsalin aklini karistiran sorun hala devam ediyor özel okuma... hahah
Yani simdi imkanin olsa hafifffften bir goz atmaz miydin..... Gozun kaymaz miydi ?özel okuyan reel hayati mutsuz sevgisiz büyümüş hic iltifat almamış kişilerdir
Hahahahah w yaaa skljk bana da atabilirsin kimsenin sevgilisi değilim skksjOzelin okunmasina gerek yok kimin arkasindan atiyorsam o onun sevgilisi cikiyor sansimakimi kime atiyorsam......
niye bakim ki sevdigim kadinin baskalariyla samimi oluslarina sahit olcam? ne Acı dimi?Yani simdi imkanin olsa hafifffften bir goz atmaz miydin..... Gozun kaymaz miydi ?
Sad...niye bakim ki sevdigim kadinin baskalariyla samimi oluslarina sahit olcam? ne Acı dimi?
dur kadin fotosu koyim avatarima ozaman olurum admin kesin hdhdsbbhhsjs.Bu arada Diff admin olmayi hak ediyor, adam goz bile kaydirmiyor dusunun bunu....
iyide sen gurbetçi diilsinki sen hollandada dogmamismiydin cinimBu arada gurbetci savarlar sizi biliyorum gozum ustunuzde......
olsun ailem gurbetci...iyide sen gurbetçi diilsinki sen hollandada dogmamismiydin cinim