Forumsal'ı Anlamak Araştırması - Sonuçlar

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
emre'nin yanlışları doğruları bir kenara genel olarak asıp kesen biri değildi. olaylara müdahale etmediğinden malumat dışında genel olarak forumsal tayfası ya sever ya nötr kalır. x bu konuda emre'den çok farklıydı. asıp kesiyordu. konunun yanından geçtik diye banlıyordu, şakadan, geyik muhabbetinden anlamıyordu, bundan rahatsız oluyordu.

emre'nin yanlışları doğruları bir kenara genel olarak asıp kesen biri değildi. olaylara müdahale etmediğinden malumat dışında genel olarak forumsal tayfası ya sever ya nötr kalır. x bu konuda emre'den çok farklıydı. asıp kesiyordu. konunun yanından geçtik diye banlıyordu, şakadan, geyik muhabbetinden anlamıyordu, bundan rahatsız oluyordu.
Okey masasına gitmedim diye ban yedim :D

tartışma yaşanırsa izlemekten keyif alırım sorusuna "katılmıyorum" diyen 5 kişi "zevkten dört köşe olurum" seçeneği olmadığı için katılmıyorum demiş bence. yapmayın arkadaşlar forum kullanımının en rafine zevklerinden biridir bu, nesiniz siz bm iyi niyet elçisi mi?

ayrıca kesin olarak "özel mesajlar okunmuyordur" diyenlerin sadece %25 olması... geçmişte ortaya dökülen ekran görüntülerinden sonra anlamıştık ki hepsi birebir okunmuyorsa da spesifik bi kelime aratılıp bakılabiliyormuş. elinde yetki olan kişi de bi kendi nickini aratır yani... o yüzden admin nicklerini şifreli yazın derim ben. mesela eskiden olsa alper için kod adı duştaki adam olabilirdi, x için mr. saint jkdfj

seni bu itinalı ve ivedi araştırmanda muvaffak olduğundan ötürü tebrik ederim oggy... erol mütercimler, aytunç altındal, edip yüksel üçgeninden sonra hepsi bu kutsi strateji ve analiz görevini derhal sana bırakarak bizi türkiye yüzyılına senin araştırmalarınla taşımalıdır.

omeni niye isaretlediniz la adam hic yok sitede

Geri