Tabii ki ksjdsklskf. bir tane daha vardı senin stok neydi. şu an o takıldı kafama…en eski nickimin CiCi olma rezaleti.hahshzh @Lena anımsıyor musun?hahjaj
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tabii ki ksjdsklskf. bir tane daha vardı senin stok neydi. şu an o takıldı kafama…en eski nickimin CiCi olma rezaleti.hahshzh @Lena anımsıyor musun?hahjaj
forumsaati? zerre?hahahajajaTabii ki ksjdsklskf. bir tane daha vardı senin stok neydi. şu an o takıldı kafama…
Ksjdjsjs heh… her zerreni anımsıyorum stok…..forumsaati? zerre?hahahajaja
İrc nickin Serhat271 'i unutmuşsun.....kjkhkhkDiyadinnet, Alemar Forumtr, Forumta, Forumhigh ve Forumtayfa zamanlarında adımı nick olarak kullandım.
Turksportolda DotA daki nickimi kullandım.
Forumuz, forumbahane, forumsal, ircforumlari, forumsal v2 dönemlerinde hep HHA idim.
İrc mi? Ben hiç ircte vs takılmadım. Allah korusun…İrc nickin Serhat271 'i unutmuşsun.....kjkhkhk
"Arpes" sağolsundu kjkgkvjvjcjc
Tam bir irci nicki ....ruhunda vardısa demek ki ..xcxbxbcvİrc mi? Ben hiç ircte vs takılmadım. Allah korusun…
Arpesin bahsettiği ilk yazdığım siteler işte. Adımı nick olarak kullandım dedim ya.