forumsala bağlı kalma yemini

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Uzay çağınin en zirvesine de çıksak, nice nice sosyal medyalar çıksa aklımızı çelercesine cazibeli olsa da asla kanmayacagima başıma ne gelirse gelsin 60 yaşına gelip bastonla gezsemde her zaman forumsala girip boş yapacagima ant içiyorum.

Buna en yaslimiz karar vermeli.

Arada bir gitme perileri gelse de anısı çok Forumsal’ın…

yeminim var yeminim var
senden başka sevemem yar
adını yazdım yollara
bizi bekler yarınlar
iyi dersler arkadaşlar

Yeminini bozmak istediğiniz anda bu şarkıyı dinleyin ve andımıza sadık kalın lütfen arkadaşlar. Banlanmadıkça bu şanlı davayı asla terk etmek yok !

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
Gittiği yere kadar, gerçi son zamanlar fazla çekiciliği kalmadı ama gene de şimdilik devam

• Üzgün
Koskoca 13 yıl.
Özlem yetim zayıftır ama Emre'yi özledim.
Sıcacık, değerini pek bilmediğim dostlugunu ve en lanet hallerime bile katlanmasini.Tek başına cocuklugundan beri mücadele ederken, kimseye kolay güvenmezken bana güvenmesini.
Pek hak ettigim de soylenemezdi o süreçlerde. Neyse... En son konuştuğumuzda bir çocuğu olmuştu ve kariyerinde oldukça iyi bir noktadaydi.

Hep iyi olmanı temenni ediyorum.
Bir site açma kararın büyüdü çınar oldu böyle.
Evlenenler, ayrilanlar, iş kuranlar, şaraplık dostlar...

Hiçbir bağım yok, öylesine bir rahatlık var ama saçma sapan da bir alışkanlık, yapıştı kaldı buraya.

Uzay çağınin en zirvesine de çıksak, nice nice sosyal medyalar çıksa aklımızı çelercesine cazibeli olsa da asla kanmayacagima başıma ne gelirse gelsin 60 yaşına gelip bastonla gezsemde her zaman forumsala girip boş yapacagima ant içiyorum.
Umarım Güneş Fırtınası gibi nedenlerle internet iptal olup ortalıkta boş boş dolaşmasın.

• Kahkaha
Valla bi bağımlılık mı alışkanlık mı bilmiyorum ama bakma gereği duyuyor insan… uzaklaşıyorsun ama kopamıyorsun :d

benden eskisiniz bir benim mi bağım var allah alllah

• Kahkaha
Torun tombalak sahibi olunca bile girmeyi düşünüyorum öyle bir bağımlılık bu anlayamazsınız..

C2 forum bağımlılığı..

• Kalp Gözler
Bu ne sacmalik?

Geri