Prodesmotes
Gümüş Üye
O da olur ; şu an herhangi çikolatalı bir şeye okeyim.
Bende kuruyemiş var.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O da olur ; şu an herhangi çikolatalı bir şeye okeyim.
Bazen o canavar ortaya çıkıyor proda.Çok fazla çirkindin hemde .
Yaparım. Hatırlamama yardımcı olabilirseniz belki suçluluk duyabilirim.
Bazen o canavar ortaya çıkıyor proda.
O an kafasının güzel olduğunu anlıyorum
Bazen o canavar ortaya çıkıyor proda.
O an kafasının güzel olduğunu anlıyorum
Tiner ve Bally Kokluyo haspam .pİçer mi , doğal hali mi ? .P
Köy okulu çocuklarına yardım toplama konum, ürünleri alıp pazarda satmama kadar gitmiştiniz , bir ara sanki bir hırsız gibi bişeylerde demiştiniz tam olmasada .
Tiner ve Bally Kokluyo haspam .p
Hatırladım. Hatta sonrasında, duyduğuma göre, benim şikayet ettiğime dair yaygara koparmışsınız. Ben sizi şikayet etmedim ama.
Ben sizin öyle bir şey yaptığınızı veya yapacağınızı değil, birilerinin bunu yapma ihtimalinin var olduğunu ifade ettim. Halen izinsiz bu tür yardım toplama faaliyetleri yönetmeliğe aykırıdır. Değişen bir şey yok.
Kendimle gurur duydum.
Vera hanımdan özür dile konu kapansın.Senin dünyan karışmış yine. Gramı 400 liradan mermer tozu...
Ben yaygara koparmam yanıldınız yine (. Elbette var o ihtimaller o konuda haklısınız .Her yardım için devlet izni almam hala da almıyorum . Ve yardımlarımızı her türlü ulaştırıyoruz kendi imkanlarımızla . Gururla (.
Vera hanımdan özür dile konu kapansın.
Are you ready
Exstasy
Devam edin o zaman. Yaygara koparılmış. İstihbarat sağlam. Telefon numaram istenmiş. Benden hesap sorulacakmış. Falan filan. Haberiniz yok demek.
Zaten konu sizinle ilgili değil, yardımı ulaştırdığınız şahıs sorun yaşayabilir. Emsal olaylar çok fazla var. Kolay bir prosedürü yerine getirmek varken, böyle bir zorlama hayli gereksiz. Emin olun, kimse "yardım gelmesin" demiyor zaten.
İnsan unutur ya. Kaç yıl öncesinden bahsediyorsunuz?
Vera hamınla tartışmışlığımız vardır ama saygı duyarım.Sen iyice muhtar havasına büründün. Kendinle ilgili mesajlara cevap verip çekilebilirsin.
Ben olayların dışındayım haberim yok o kısımdan . Uğraşmam . Yoo sonrasında bazı noktalarda hak vermiştim size ama üslup sıkıntılıydı. Unuttum emin olun unutmasam bu kadar minnoş yazar mıyım hiç ? .P
ara beni bebeğim.Ara beni.
Bu mesaj probis nickli üyenin hesabından yazılmıştır.
Uiyy<3ara beni bebeğim.
çiçeğim.
şeker şey.
Vera hamınla tartışmışlığımız vardır ama saygı duyarım.
Vatan sevgisine
Bu yüzden trol mesajlarla ilgilenmek yerine, dik duranların yanında saf almayı yeğledim.
Bence de çok iyi yaptım.
Ayrıca sen stocka da mı yazdın?