Forumsal Üyelerinin Anlık Hissiyatları

Konu sahibi son olarak 973 gün önce görüldü
Kardeşlerimiz tarih yazarken Allah için din için hilafeti tekrardan kurmak için can verirken hiçbir şey yapmamak içimi eziyor. daha da kötüsü bir süre sonra bu hissiyat kayboluyor çeşitli günahlara giriyorum. Alem-i İslam bu kadar zulüm altında bugün değilse hangi gün diyorum fakat her şey lafta kalıyor.

dur simdi iyi bi yardirayim. simdi tabi biz uyelerin hissiyati cok degiskendir yegenim. mesela karamuratbenim hocumu gorunce direk radyoya konuk olacakmis ve tayland nigth clublarda kafasini kestigim escinselleri anlatacak gibi hazirlaniyorum. tak, hazir kita.

mesela dükkanda birine kiziyorum, sonra hemen telefona dalip forum oyunlarindan dusunki o bunu okuyacak kismina girip laf sokuyorum rahatliyorum?

dun ne oldu bilsen? muzik acmis dinliyordum, izzet altinmese yar dügümeli? ulan yanlislikla forum oyunlarında amber in ecnebi parcasina tikladim mi? baktim kafam asagi yukari oynuyor?

degisiyor yani ruh halimiz. mesela tam abdest aldim camiye gidicem, climax dinsizinin yorumunu goruyorum abdest mabdest kalmiyor. imana gelecek ama az kaldı. umreye gonderecegim. buyuksun dayı diyecek, şeyhimsin diyecek., el opecek.

tabi bi de internette insan kendine yeni profiller ariyor biliyo musun? gercek hayatta amca iken gelmis burda dayi ayaklari filan. ondan sonra vay efendim niye sana dayi diyolar. e kardesim adminlere bana ulas dedik, takan olmadi, mod basvurusu yaptik olmadi, kardesim bari ozel uye dedik yine olmadi. editör mü olak naaağpak?

belli değil yani bizim isler. gecen yine gunluk ciroyu hesaplıyorum. ulan baktim iyi geçmiş gun. keyifliyim, mutluyum, her sey on numara anladin mi? ulan foruma girip fakirleri asagilamak isterken bi baktim 30 yildir ask acisi cekiyormus gibi laf sokan sozler yaziyorum. meger bizim Scarlett O'hara'nin karamsar ask cumlelerinden gaz almisim. ulan durdum dedim ki sen dayisin, bunların lafiyla niye hareket ediyosun ayip degil mi? adamsin dedim carpiya bastim.

gecen senin bi konuya rastladim. dedim bu cocuk ibrahim uzulmez ile ali eren beserler askindan mi oldu? kafam karisti yatip uyudum. hayat zor yegenim.

Bu gece hem umutlu hem mutsuz hem gülen hem ağlayan biriydim.

Edit: minik kuş kondu geçti.

cam açık arkadan rüzgar sırtıma vuruyor belim tutulacak :T:

Bakınız: Ağız ishali.

Az konuş, ramazandayız az da ye, ibadet için de daha az uyu peygamberinin tavsiyesidir. Al bunu. Kamil bir insan olursun.

Çok konuşuryorsun evet. Çünkü, dimağından, düşüncelerinden, kalbinden daha büyük bir dilin var.

Çok söz söylemek yerine ettiğin lafların yerinde ve faydalı olmasını gözet. Söz, sana yeğen olurum. Seni de överim. Yergilerimden daha büyüktür yüceltmelerim.

İç denetimini daha sık düzenle.

Böylesi ishal durumlarında beni sona saklama ki, ibadetle değilse de vaktimi daha iyi değerlendirebileyim.

Saygıyla, selamla huzurdan ayrılıyorum, hoşça..

ihtiyar

Az ama mutlaka öz bir dil kullanarak kendini ifade eden climax efendiyi çokça öperim.

Scarlett O'hara, vbulletin sistemlerinde susmayi tavsiye eden yegenlerimizden biridir futbolcu.

dini kullaniyorlar efendim, arabistana gidin.

bakma oyle tersledigine, senin konuya uygun sozler sarf ediyor. admin gelse benim mesajı siler, onunkini saklar.

dusunsene, bizdeki bu inisli cikisli hissiyatla agiz ishalina karsi kalp ve ciger ishali tespitine girdiğimizi, bunu bir de periferal bir dinin periferisinde uyguladığımizi. senin konu kendini arafatta sanar, ulan ihtiyar mi cehennem, scarlet mi cennet...

beni ovmek icin goz tesellisi arama, hemen basla.

Uyumak istiyorum ışıkları kapatınca korkutuyorum kapatmazsam da uyuyamıyorum.

Genelde çok konuşmam. Lakin gene de konuştuğuna pişman eden insanlar var ya... Sus hiç konuşma deseler daha az kalp kırarlar

biraz gaz şıkışmıs karnımda ağrı yapıyo hissiyatıyatımı yazdım çok merci ok. :ppppp

Geri